Tarsus Gazeteciler Cemiyeti'nden, Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer'e Ziyaret

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Dolaşmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Serhan Geçim, Çağın Manay, Aygül Tunç İlhan, Recep Hüdai Ünal ve Mehmet Doğrugider, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret etti.

14 Mart 2020 Cumartesi, 12:19
G: 14.03.2020 - 13:39
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti'nden, Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer'e Ziyaret
-

Tarsus geneli başta olmak üzere Mersin’de yapılan ve yapılacak olan çalışmaların ekonomi, sosyal, eğitim, kültürel hayata katkılarının görüşüldüğü ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’un ihtiyaç duyduğu projelere ilişkin bilgiler verdi.
-TARSUS’A YENİ BİR KÜLTÜR MERKEZİ YAPILACAK-
-MERSİN OTELİ YERİNE İNŞA EDEBİLİRİZ-
Tarsus tarihine, sanat ve kültürel özelliklerine yaraşır bir Kültür Merkezini yeniden inşa edilmesi için ilgili birimlerinin projelendirme noktasında çalışmaya başladığını ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Tarsus’a yeni bir Kültür Merkezi yapılması konusunda yer arayışlarımız devam ediyor. Mersin Otelinin bulunduğu yerde gerekli dönüşümleri sağladıktan sonra yeni bir Kültür Merkezi buraya kurabiliriz. Burası dışında alternatif yer arayışlarımız sürüyor. En kısa sürede bu çalışmamıza startı vereceğiz” dedi.
-TARSUS OSB İÇİN MESKİ ÇALIŞMALARINI BAŞLATTI-
Tarsus’un Çamtepe, Sağlıklı ve Kurbanlı mahalleleri sınırları içerisinde bulunan ve arazi satışlarının devam ettiği Organize Sanayi Bölgesinin, kent ekonomisini canlandırma noktasında muazzam bir kaynak olduğunu Tarsus Gazeteciler Cemiyeti yöneticilerinin ziyareti sırasında dile getiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ)nin burada kullanım su hattı çalışmasına başladı. Tarsus Barajında kullanım suyu alınacak. Alt yapı çalışmaları başladı.
-TARSUS OSB, LOGASYON AÇISINDAN TARTIŞILMAZ BİR YERE KURULDU-
Tarsus Organize Sanayi Bölgesinin logasyon açısında tartışmasız bir yerde kurulduğuna vurgu yapan Başkan Vahap Seçer, “İş insanı kimliği olan bir Belediye Başkanı olarak buraya desteğimi her alanda sunmaya gayret ediyorum.
Bilindiğim üzere; Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak Tarsus Organize Sanayi Bölgesinden yaklaşık 100 dönümlük alana yatırım yaparak istihdama katkı sağlayacağız. Keza kendi özel şirketim aynı şekilde yer satın alarak, arsa desteğimiz mevcut. Aynı zamanda özel kuruluşlara arsa almaları için yönlendirmelerimiz oluyor” diye konuştu.
-FUAR ALANI YAPILACAK-
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’a fuar alanı yapılması için çalışmalara başlayacaklarını söyledi.
Günümüzde sadece kaliteli mal üretip pazara sürmenin başarı elde etmek ve satış yapabilmenin yeterli görülmediğine işaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bu bağlamda Tarsus içerisinde bulunan Berdan Tekstil Fabrikası ile birlikte yanında bulunan 75 dönümlük alanı genişletilerek, fuar alanı yapmayı düşünüyoruz” dedi.
-TARSUS İÇİN SOSYAL ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR-
Tarsus’ta sosyal belediyecilik kapsamında devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Tarsus’ta Halk kart’tan Bin 709 aile, Öğrenim Yardımından Bin 338 kişi, Üniversite Destek Kursuna 965 kişi yaralanıyor.
Tarsus’ta 9 okulda 5 Bin 373 öğrenciye süt, 11 nokta çorba dağıtımı yapılıyor” şeklinde konuştu.
Tarsus Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cemal Dolaşmaz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, Mersin geneline yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, plaket sundu.
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, daha sonra ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Yayın Daire Başkanı Duygu Canova’yı makamında ziyaret ederek, gündeme ilişkin konular hakkında değerlendirmelerde bulundular.
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti'nden, Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer'e Ziyaret

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı