Tarsus İYİ Parti Ankara'da

Kurultaya katıldılar...

03 Nisan 2018 Salı, 18:06
Tarsus İYİ Parti Ankara'da
-

1 Nisan tarihinde Ankara’da yapılan İyi Parti kurultayına Tarsus İlçe Başkanı M. Tekin Çelik  ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.
Özel tahsis edilen minibüslerle ve kendi imkanlarıyla Ankara’daki kurultaya giden Tarsus’lulardan  bazıları ise özel otomobilleri ile gidiş geliş yaptı.
Pazar günü İYİ Parti 1. Olağanüstü Kurultayı Ankara Spor Salonu'nda yapılırken binlerce kişi salonun dolu olması nedeniyle Atatürk Spor salonunun bahçesine kurulan büyük ekrandan kurultayı takip etti.
Türkiye’nin dört bir yanından, olduğu gibi Tarsus’tan da insanlar otobüslerle, minibüslerle Ankara’ya giderken, Partinin gücü de ilk kez böylesine bir atmosferde gözler önüne serilmiş oldu.
Genel başkan  Akşener, tek aday olarak seçimlere katıldı. Genel Başkan Meral Akşener bu kurultayda yeniden genel başkan seçildi. 1071 delegenin imzası ile başlayan kongrede tek aday olan Meral Akşener 1060 oyla yeniden genel başkan seçilerek bir anlamda seçim startını da vermiş oldu.
Tarsus İlçe Başkanı M. Tekin Çelik  , yeni seçilen genel merkez yöneticileri ile  genel başkan Akşener’i kutladı ve seçimler için hazırlıklara hız vereceklerini söyledi.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti