Tarsus Kaymakamı Otcu’dan Şoförler Odası’na İadei Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Tarsus Kaymakamlığı görevine başlayan Kadir Sertel Otcu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ve Yönetim Kurulu üyelerine iadei ziyarette bulundu.

14 Eylül 2019 Cumartesi, 09:20
Tarsus Kaymakamı Otcu’dan Şoförler Odası’na İadei Ziyaret
-

Oda Başkanı Duran Şen ve yönetim kurulunun çalışmaları hakkında bilgi alan ve kentin gelişimine her türlü desteği verdiklerini takdirle karşıladıklarını belirten Kaymakam Kadir Sertel Otcu, “Geçmişi 10 bin yıl öncesine dayanan kadim şehir Tarsus'un en önemli meslek odalarından birisi olan Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın kıymetli Başkanı Duran Şen ve yönetiminin faaliyetleri oldukça isabetli. Tüm sivil toplum kuruluşları gibi meslek odalarımızda bizim için değerlidir. Bu bağlamda sadece üyelerinin değil, Tarsus'un da sorunlarına son derece duyarlılık gösteren Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen'i kutluyorum” dedi.
Tarsus'ta trafik kontrol ve denetimlerinin sistemli ve düzenli bir şekilde devam ettiğini dile getiren Kaymakam Kadir Sertel Otcu, tüm sürücülerin trafik kurallarına harfiyen riayet etmeleri gerektiğine dikkat çekerek, trafik kurallarına uymanın ve dikkatli olmanın kazaların önlenmesinde çok önemli olduğunun altını çizdi ve “Temennimiz trafik kazalarının hiç olmamasıdır. Bunu sağlamak için tüm sürücülerin ve yayalarımızın kurallara uymaları gerekir” şeklinde konuştu.
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ise Kaymakam Otcu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz Oda yönetimi olarak Tarsus'umuzun hayatın her alanında gelişmesi için var gücümüzle çalışıp, çabalıyoruz. Bizler hep Tarsus sevdalısıyız. Tarsus'umuz için her zaman hizmetteyiz" şeklinde duygularını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı