Tarsus Modern Semt Pazarına Kavuştu, Yağmura Rağmen Binlerce Kişi Başkan Can’ı Coşkuyla Karşıladı

Tarsus Belediyesi tarafından Yarbay Şemsettin Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kapalı Semt Pazarı açılışı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

08 Şubat 2019 Cuma, 17:30
G: 08.02.2019 - 17:36
Tarsus Modern Semt Pazarına Kavuştu, Yağmura Rağmen Binlerce Kişi Başkan Can’ı Coşkuyla Karşıladı
-

Mahalle girişinde davul zurnalar karşılanan Başkan Can’ın ayağına 3 kurban kesildi. Coşkuyla karşılanan Belediye Başkanı Şevket Can, alkışlar ve tezahüratlar arasında alana geldi.
Programda ilk olarak söz alan Yarbay Şalvuz Mahallesi Muhtarı Celal Coşkun, hizmetler için teşekkür etti.
Coşkun, “Özlemle beklediğimiz kapalı semt pazarımız bugün açılıyor. Mahallem adına değerli başkanıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her kesimi kucaklayan Şevket Can başkanımızın her zaman arkasındayız ” dedi.
BAŞKAN CAN, “HİZMETTE DESTAN YAZIYORUZ”
Vatandaşların ‘Tarsus’un Can’ı Şevket Can’ sloganıyla konuşmasını başlayan Belediye Başkanı Şevket Can, hizmette sınır tanımadıklarını söyledi.
Başkan Can, “2014 sonrası gelirimiz ve yetkimiz %60 azaldı. Sorumluluk alanımız 4 katı arttı. Ama buna rağmen görev süremiz boyunca bu ikinci açtığımız Pazar yeri. 1 ay içerisinde 2 pazaryeri daha açacağım. Toplamda 4 pazaryeri daha açacağım. 6 mahalleye 6 halı saha, 6 değişik mahalleye 6 yaşam boyu, 14 değişik mahalleye 14 cami, 1 cemevi, 10 mahalleye taziye evi, kendi elektriğimizi üretmeye başladık, 20 milyonluk Berdan 1’nci etap projemizi bitirdik, baraja kadar kadar etap etap yapacağız, 15 milyonluk 15 bin kişilik gösteri merkezini açtık, kitap kafe, empati kafeyi açtık, eski belediye binasını kredi yurtlar kurumuna ücretsiz verdik, 18 odamız için eski maliye binasını esnaf odalar sarayı olarak restore ettik, 2 okul inşaatının 500 bin tl örtü bedellerini ödedik, Gıda İhtisas Organize sanayi için maddi ve manevi desteğimizi veriyoruz, 129 köyümüzün 110’nda park çalışması bitti, 129 köyümüzün 85 köyümüzde parke çalışması bitti, kapanan belde belediye binalarını restore ederek sosyal yaşam merkezleri haline getirdik, Tarsus’ta toplu konut projemizi 472 daireyle başladık etap etap devam edecek” dedi.
Tarsus’taki 179 mahallede ayak izlerinin ve imzalarının olduğunu söyleyen Başkan Can, ‘’7/24 telefonumuz açık. Vatandaşlarımız derdini sıkıntısını bizlere rahat bir şekilde anlatıyor, ulaşıyor. Bizim en güzel yanımız şehrimizde yaşayan dini, dili, ırkı, memleketi, partisi ne olursa olsun ayrım yapmadan hizmet etmektir. Bu mutluluk bize yeter. Bizim tek düşüncemiz var. 336 bin insanımızın burnu kanamaması için çalışmaya devam edeceğimiz. Birinci önceliğimiz Tarsus’ta huzurumuzun devam etmesidir. Herkesin başkanıyım” dedi.
Hizmette ikinci dönemde destan yazacaklarını söyleyen Başkan Can, “Cumhur İttifakı adayı Şevket Can’dır. Bütün partililerin adayıyım. Bütün insanların adayıyım. Oyların alayına talibim. Mersin’de de Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhur ittifakı adayı Hamit Tuna’dır. Tarsus’ta Şevket Can’a, Mersin’de Hamit Tuna’ya oylarınızın tamamını istiyoruz. Yeni yasayla bizlerin daha fazla hizmet yapabilmemiz için Hamit Başkanımızla birlikte şehrimize daha fazla hizmet etmek istiyoruz. Biz 5 yıldır kapalı olan Şelale Otelini Hamit Başkan’la birlikte gelir gelmez açacağız. Hayvanat bahçesine giden mesire alanındaki köprüyü genişleteceğiz. Trafik ve otopark sorunlarını ortadan kaldıracağız. Yeni yolların açılması için kamulaştırmaları hızlandıracağız. Toplu konut projelerine devam edeceğiz. Hizmette hem hükümetimizden hem bakanlarımızdan hem Ak parti milletvekillerimizden, hem MHP’li milletvekillerimizden desteklerini alacağız. Ankara’nın desteği bizden yana. Allah’ın izniyle hizmette ikinci dönem destan yazacağız. Kapalı semt pazarımız mahallemize ve Tarsus’umuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Kapalı Semt Pazarını mahalleye kazandırdığı için Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür eden Mersin Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Pazar yerinin hayırlı, uğurlu olmasını diledi.
Başkan Tuna, ‘’Milletten talep olarak gelenleri proje olarak geri döndüren yanımızla ve yönümüzle Şevket Başkanımızla birlikte Tarsus’a 31 Mart’tan sonra hizmet edeceğiz. 13 İlçe’de de Cumhur İttifakının zaferle çıkacağına inancımız tamdır. Böyle güzel bir Kapalı Semt Pazarını mahallemize kazandıran Şevket Başkanıma teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadesini kullandı.
Tesisin mahalleye hayırlı, uğurlu olmasını dileyen Mersin Milletvekili Baki Şimşek, “Böyle güzel bir tesis kazandırdığı için Şevket Can’a teşekkür ediyorum. Sadece 1 dönemlik belediye başkanlığı süresi içerisinde Tarsus’a 4 tane kapalı Pazar yeri kazandırdı. Tarsus’un 5 bin yıllık tarihi var. Tarsus’ta Şevket Can’dan önce yapılan pazaryeri sayısı sadece 3 taneydi. Son 5 yılda 4 tane yaptı. Kendisinden Allah razı olsun. Ama bu hizmetlerin devam etmesi için Cumhur İttifakına sadece Tarsus’ta oy vermeniz yeterli değildir. Mersinde ve 13 ilçede de Cumhur ittifakına destek olmanız lazım ve zafere ulaşmamız lazım. Şimdiden vereceğiniz destek için Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
Okunan duanın ardından kesilen kurdeleyle Yarbay Şemsettin Mahallesi Kapalı Semt Pazarının açılışı gerçekleşti.
Program sonunda Belediye Başkanı Şevket Can mahalle çocuklarına hediyeler dağıttı.
Tarsus Modern Semt Pazarına Kavuştu, Yağmura Rağmen Binlerce Kişi Başkan Can’ı Coşkuyla Karşıladı
Tarsus Modern Semt Pazarına Kavuştu, Yağmura Rağmen Binlerce Kişi Başkan Can’ı Coşkuyla Karşıladı
Tarsus Modern Semt Pazarına Kavuştu, Yağmura Rağmen Binlerce Kişi Başkan Can’ı Coşkuyla Karşıladı
Tarsus Modern Semt Pazarına Kavuştu, Yağmura Rağmen Binlerce Kişi Başkan Can’ı Coşkuyla Karşıladı
Tarsus Modern Semt Pazarına Kavuştu, Yağmura Rağmen Binlerce Kişi Başkan Can’ı Coşkuyla Karşıladı
Tarsus Modern Semt Pazarına Kavuştu, Yağmura Rağmen Binlerce Kişi Başkan Can’ı Coşkuyla Karşıladı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”