Tarsus Ticaret Borsası Akreditasyon İzleme Komite Toplantısı Gerçekleştirildi

Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz toplantı açılışını, 2019 faaliyetleri kapsamında 2019 yılı Ocak ayı toplantısında görüşülen konular ve şu ana kadar gerçekleştirilen aktiviteleri aktararak başlattı.

23 Nisan 2019 Salı, 13:04
Tarsus Ticaret Borsası Akreditasyon İzleme Komite Toplantısı Gerçekleştirildi
-

Tarsus Ticaret Borsasının 3. dönem 4 yıllık 2017-2020 Stratejik Planına ait son 2 Yıllık Performans sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda, özellikle 2019 yılına ait kalite hedefleri, faaliyet takvimi, iş planları ve stratejik plan bütçe ilişkileri görüşüldü.
2019 yılına ait iş planlarının değerlendirilmesinin ardından Ticaret Borsaları Otomasyon Sistemi ile ilgili yaşanan süreç değişikliği konusunda istişarede bulunan komite üyeleri Tescil işlemlerinde risk analizlerini değerlendirdiler.
Borsa gerçekleşen toplantıda dinamik yapısı , sürekli ve sürdürülebilir istikrarı ile her şeyden önce, Tarsus'a, dolayısıyla Ülke Ekonomisine kazandırmayı hedeflediği çalışmalarıyla Avrupa ve Dünya standartlarında beş yıldızlı hizmet veren ve Tarsus İçin Çalışan, Türkiye İçin Üreten kurum olmayı sürdüreceğini yeni vizyonu ile tescilledi.
TARSUS TİCARET BORSASI VİZYONU
Tarsus'un 10 yıl içinde ; tarımsal ticarette merkez, tarımda ülkenin moderni ve modeli, tarıma dayalı sanayide yatırım cenneti olmasına, sadece Türkiye değil, dünya ölçeğinde işaret edilen bir CAZİBE ve Marka Kent olmasına katkı sağlamaktır.
Toplatıya AİK üyeleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz, Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel, Meclis Üyesi Nail Uçak, Genel Sekreter Hasan Şanlı ve Akreditasyon Sorumlusu Elif Köksal katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti