Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya'dan 3 Aylar Mesajı

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, İslam Âlemi için manevi iklim olarak kabul edilen mübarek üç ayların başlayacak olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

25 Şubat 2020 Salı, 12:10
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya'dan 3 Aylar Mesajı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Başkan Murat Kaya, mesajında Dünyanın ve İslam âleminin zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek, insanlık ve İslam âleminin zor bir süreçten geçtiğini söyledi.
2020 yılına felaketler, afetler ve hastalıklarla başladığını hatırlatan Murat Kaya, Müslümanlar olarak üç ayların manevi iklimini iyi değerlendirmeli, yüce rabbimizden milletimiz ülkemiz ve insanlığın barışı, huzuru için dua ederek af dilememiz gerektiğini ifade etti.
Sevgi, saygı ve hoşgörünün kat kat arttığı üç aylarda, yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyilik duygularının da kat kat arttığını dile getiren Başkan Kaya “Mübarek üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller, insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan özel ve güzel gecelerdir. Recep Ayı’nın ilk kandil gecesi olan Regaip Kandili de, bugünlerden birisidir. Toplum olarak bu mübarek geceyi değerlendirerek birbirimize kenetlenmeliyiz. Birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek üç ayların ve Regaip Kandilinin tüm İslam âlemine ve din kardeşlerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İ. Hakkı Ekincioğlu, mübarek üç ayların başlayacak olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Rahmeti, bereketi ve fazileti içerisinde barından üç ayların başlangıcının habercisi olan Regaip Kandili iç huzuru yeniden tesis etme, küslükleri dargınlıkları unutup, doğruya, iyiye ilerleme yolunda vesile olacak mübarek bir gündür. Bu gecenin feyzi ile zor günler yaşayan milletimizin ayrı ayrı her bir ferdine hayır, rahmet, feyz ve bereket kaynağı olmasını tüm insanlığa huzur, barış ve kurtuluş getirmesini diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin Regaip Kandilini kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti