Tarsus Ticaret Borsası İhracat ve Yatırımlarını Arttırmaları Nedeniyle Ateşler Bakliyat'a Plaket Takdim Etti

Başkan Yardımcısı Seçer Mustafa Onur Ateş’i, Borsa adına tebrik ederek başarılarının devamını diledi

13 Ekim 2021 Çarşamba, 16:30
Tarsus Ticaret Borsası İhracat ve Yatırımlarını Arttırmaları Nedeniyle Ateşler Bakliyat'a Plaket Takdim Etti
-

Borsa üyelerine gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ve Genel Sekreter Hasan Şanlı, Ateşler Bakliyat – Mustafa Onur ATEŞ’i ziyaretlerinde ticaret ve ekonomide yaşanan zorlu koşullara rağmen alım satımlarında gösterdikleri ekonomik katkıları, ihracat ve yatırımlarını arttırmaları nedeniyle de plaket takdim ettiler.
Mustafa Onur ATEŞ gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Borsamız, üye ziyaretleri kapsamında dolu ve hazırlıklı bir ekip ile dolaşıyor, Borsanın hizmet kalitesinin arttığı, üye odaklı çalışma arzusunu gösterdiğini, ileriye dönük planlarını üyelerle paylaştığını, istek ve önerileri öğrenmek istediğini, gerektiğinde telefonla dahi sorunlara çözüm ürettiğini gayet başarılı buluyoruz. “dedi.
Borsanın son yıllarda gösterdiği başarılı çalışmalarını üretici olarak, iş insanı olarak görmezden gelinemeyeceğine değinen ATEŞ, özellikle ticari ahengi çok kuvvetli şekilde yönetebilen, üyelerinin sorunlarına gecikmeden koşulsuz bir şekilde doğru ve güvenilir cevap verebilen, sektörler arası arabuluculuk işlevini yerine getiren bir kurumun üyesi olmaktan duyduğu memnuniyeti de ifade ettiği ziyarette Mersin'de organik tarımın öncüsü olduklarını yaratıcı, yenilikçi ve girişimci fikirleriyle tohum sektöründe ve sözleşmeli üretimde de biline ve tercih edilen bir konuma geldiklerini belirtti.
Başkan Yardımcısı Seçer , Ateşler Bakliyat kurucusu Ali Ateş Bey’in açtığı yolu daha da genişleten ikinci nesil olarak hızlı ve emin adımlarla firmanın gelişimine, değişen dünya ülke ve pazar şartlarına uyum sağlamak için sürekli yenileme ve modernizasyon çalışmalarını sürdüren, tohumculuk sektöründeki başarıları ve ihracatta gerçekleştirdikleri yüksek ivmeden ötürü Mustafa Onur Ateş’i, Borsa adına tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Seçer ziyaretin sonunda ihracat kapasitesini artırarak ülke ekonomisine katkılarından ötürü Mustafa Onur Ateş’e teşekkür plaketi takdim etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı