Tarsus Ticaret Borsa'sından 10 Kasım Mesajı

Atatürk’ün vefatının 81. yıldönümü münasebetiyle Tarsus Ticaret Borsa mesaj yayınladı.

07 Kasım 2019 Perşembe, 17:44
Tarsus Ticaret Borsa'sından 10 Kasım Mesajı
-

Atatürk’ün vefatının 81. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Borsa Başkanı Murat Kaya, özel sektör olarak en büyük mücadeleyi, ekonomik gelişim ve daha güçlü Türkiye vereceklerini belirterek “Cumhuriyet gibi büyük bir emaneti devraldığımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yıldönümünde şükran ve minnet ile anıyoruz.” dedi.

Başkan Murat Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Daha çok çalışarak, daha çok üreterek bu ülkeye hizmet etmek, dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında olmak bizim en büyük hedefimizdir.Ülkemizin gelişen ekonomisi, üreten insanı ile başladığımız işleri, birlik içinde, beraberce istediğimiz hedefe ulaştıracağımıza inancımız tamdır.

Biz ve geleceğimiz olan nesillerimiz bu hedeften hiçbir zaman sapmayacak ve Atatürk’ün aziz hatırasına layık olacaktır. Biz Ülkemiz insanlarına güveniyoruz,. Büyük Önderimizin " Yeni Türkiye Devleti cihangir bir devlet olmayacaktır. Fakat yeni Türkiye Devleti, bir ekonomik devlet olacaktır." sözü ile yorulmaksızın gayretle çalışarak, üreterek sorumlu olduğumuz Ülkemizin aydınlık geleceğine hep sahip çıkacağız.

"Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır "

Ülkemizi çağdaş medeniyetler yolunda zirveye doğru götürecek, O'nun emanetlerini milli egemenlik ve demokrasi anlayışını, çağdaş uygarlık hedefleriyle daima koruyacak ve yaşatacağız.
Cumhuriyetimizin kurucusu, Türk milletinin ışık kaynağı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 81. yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

Borsa Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu, Atatürk’ün vefatının 81. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Ekincioğlu mesajında şu ifadeleri kullandı.
"Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önder Atatürk'ü ebediyete uğurladığımız 10 Kasım'ın 81. yıldönümünde, onu özlem ve rahmetle anıyor, ülkemize hizmet etme kararlılığımızı bir kez daha yineliyoruz.Bize bıraktığı cumhuriyeti, ilke ve hedefleri doğrultusunda güçlü kılmak ve Türkiye’yi daha ileri seviyelere ulaştırmak için çabamız artan bir güçle devam edecektir. “Bu ulusa ve ülkeye hizmet görevi bitmeyecektir” sözünü daima ilke edindik. Biz de, bizden sonraki nesiller de, ülkemizi daha da ileriye taşımak için durmaksızın çalışacağız.

Türkiye Cumhuriyetini, Büyük Önder Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırmanın azim ve kararlılığını yüreğimizde taşıyoruz. Bağımsızlık savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Atatürk, daima Türk Milleti'nin gönlünde yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 81. yılında bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti