Tarsus Ticaret Borsasından, Ceyhan Borsa'ya Ziyaret

Kıyaslama ziyareti

19 Haziran 2019 Çarşamba, 10:20
Tarsus Ticaret Borsasından, Ceyhan Borsa'ya Ziyaret
-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından üyelerine “Beş Yıldızlı Hizmet” vermesi için fırsat oluşturan akreditasyon sistemi; sisteme dahil olan oda ve borsaların yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası platformlarda markalaşıp hizmet kalitesini ve kurumsal kapasitelerini artırmalarını sağlamaya yönelik çalışmaları kapsamaktadır.
TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun önemle üzerinde durduğu, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ve yönetim kurulunun tam destek verdiği Akreditasyon sisteminin gerekliliklerinden birisi olan kıyaslama çalışmaları, kurum ve kuruluşların daha iyi performansa ulaşması amacıyla benzerliklerini ve farklılıklarını tespit etmelerini ve kurumların birbirlerine oranla yapmış olduğu çalışmalar, iyi uygulamalar, örnek faaliyetlerin değerlendirilmesi neticesinde taraflar kendi kurumlarında da uygulama çalışmaları başlatmaktadır.
Gerçekleşen ziyaret kapsamında, kurumların hizmet sunum ve faaliyet yöntemleri karşılaştırılarak değerlendirmelerde bulunuldu.
Bilginin paylaşıldıkça değerli olduğunu hatırlatan ve kıyaslama ziyaretine katılan yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer, kentin ekonomisine, ticaretine ve kalkınmasına yönelik çalışmaların diğer TOBB camiasındaki kurumlarla paylaşılarak hizmette kaliteye katkı sağladığını belirttiği ifadesinde " Bu tür organizasyonlar kurumlarımızın gelişmesi demek, Türkiye’nin gelişmesi demek. Bölgemiz ve ülkemizin gelişimine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz” dedi.
Gerçekleştirilen bu ziyarette, Akreditasyon sistemi , iyi uygulamaların nasıl yaratılması konularında fikir alışverişinde bulunularak Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB ) Acenteliği konusunda da yeknesak uygulama konuları paylaşıldı. Borsaların işlevlerinin iyi ve başarılı uygulama çalışmaları üzerine karşılaştırmalar ve kıyaslamalar gerçekleştirildi. TOBB Akreditasyon Sistemi ile ilgili bilgi ve belge paylaşımları da bu ziyarette sağlandı.
Kıyaslama ziyaretine Tarsus Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Ali Seçer, Ceyhan Ticaret Borsası Genel Sekreteri Yeliz Aydar, Borsa Genel Sekreteri Hasan Şanlı , Ceyhan Ticaret Borsası Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Ateş, Tescil Memuru Refa Çil, İstatistik Memuru Gülay Çimen ile Tarsus Ticaret Borsası Tescil Memuru Cumali Erdoğan ve Osman Şahin, Akreditasyon Sorumlusu Elif Köksal, Yönetici Asistanı Ezgi Fındık Güngör katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti