Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, "Mükemmellik Yolculuğuna" Başladı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, EFQM Mükemmellik Modeli kapsamında ‘’Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi’’ni imzalayarak, mükemmelliğin tüm kavramlarını benimseme ve yaşama geçirme konusunda kararlı olduğunu bir kez daha gösterdi.

26 Eylül 2019 Perşembe, 15:05
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, "Mükemmellik Yolculuğuna" Başladı
-

İmzalar, Türkiye Kalite Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Görgün Özdemir ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak arasında atıldı.
Türkiye’nin en eski ticaret ve sanayi odalarından ve bu yıl da 140’ıncı yılını kutlayan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Kalite Derneği’ne (KalDer) üye oldu. Kaliteli hizmet odaklı hedeflerinde ilerleyen Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, EFQM Mükemmellik Modeli kapsamında ‘’Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi’’ni imzalayarak, sürekli iyileştirme ve geliştirme anlayışını bir adım öteye taşıdı. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen imza törenine KalDer yöneticileri ve Oda yöneticileri ile üyeleri katıldı. Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Görgün Özdemir ve Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak arasında imzalandı.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak törende yaptığı konuşmada, üyelerine en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmaya bundan sonrasında da devam edeceklerini belirterek, ‘’Temel amacımız kaliteyi temel işimiz haline getirerek üyelerimize maksimum fayda sağlamak. Böyle bir mükemmellik yolculuğuna tüm üyelerimizle birlikte çıktığımız için gururluyuz.’’ dedi.
KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Görgün Özdemir ise, ‘’KalDer olarak amacımız Mükemmellik Kültürünü yaşam biçimine dönüştürerek ülkemizin rekabet gücünü ve refah düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunmaktır. Bu kapsamda uzun yıllardan beri şirketlere yeni rota ve sistemler getirerek, elde ettikleri başarıların sürdürülebilir olmasını hedefliyoruz. Artık başarılı olmanın marifet olarak görüldüğü dönemleri geride bıraktık. Günümüzün başarı anlayışı onu ne kadar sürdürebildiğimizle doğru orantılıdır. Bu nedenle yapılacak tek şey, mükemmelliği aramaya ve onu sürdürülebilir kılmaya devam etmektir. EFQM Mükemmellik Modeli’ni uygulamak üzere yola çıkan Ülkemizin en eski odalarından Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Ulusal Kalite Hareketi Bildirgesini imzalamış olmaktan gururluyuz” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından Türkiye Kalite Derneği (KalDer) yöneticileri tarafından sunum yapıldı ve imza töreni gerçekleşti. Etkinliğe çok sayıda üye katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”