Tarsus TSO ve Tarsus Tb’den Eğitime Bir Destek Daha

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Oda ve Borsalar, ‘’Bugünün küçük parmakları birgün Türkiye’nin geleceğine imza atacaklar’’ vurgusuyla ihtiyaç sahibi öğrenciler için 81 ildeki Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığıyla 30 bin Klavyeli Tablet hediye ediyor.

12 Ocak 2021 Salı, 18:12
Tarsus TSO ve Tarsus Tb’den Eğitime Bir Destek Daha
-

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Tarsus Ticaret Borsası da TOBB’un öncülüğünde başlatılan tablet kampanyasına destek vererek, uzaktan eğitime erişim zorluğu yaşayan öğrenciler için tablet dağıtımına başladı.

 

Tarsus TSO Konferans Salonu’nda düzenlenen tablet dağıtım törenine, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Tarsus Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Ali Seçer, Oda ve Borsa yönetimleri ile konuklar katıldı.

 

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ortak açıklamalarında TOBB’un önderliğinde Oda ve Borsalar olarak sosyal sorumluluk kapsamındaki projelerin içinde yer almaktan büyük keyif aldıklarını vurgulayarak şu ifadelere yer verdiler:

 

‘’TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından başlatılan tablet kampanyasını ve buna benzer sosyal sorumluluk çalışmalarını ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı önemsiyoruz. Çok önemli bir kampanya. Oda ve Borsalar olarak bizler de bu kampanyanın içinde yer almaktan son derece mutluyuz. Konu eğitim ve eğitimi destek olunca daha da hassasız. Geleceğimiz için çocuklarımıza destek olmamız gerektiği bilinciyle hareket etmek durumundayız. Önceki yıllarda her yıl eğitime destek kapsamında kırtasiye malzemeleri dağıtımı gerçekleştirirdik. Bu yıl içinde bulunduğumuz pandemi süreci sebebiyle uzaktan eğitim gören, ancak uzaktan eğitime erişim zorluğu yaşayan çocuklarımızı hedef alarak, Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliğiyle eğitime desteğimizi tablet olarak gerçekleştirdik. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası olarak 55, Tarsus Ticaret Borsası olarak da 55 adet tabletimizi çocuklarımıza ulaştırılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ediyoruz. Hayırlı olmasını dileriz.’’

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor