Tarsus TSO’da 7/24 Online Belge - Aidat Ödeme Hizmeti Hayata Geçti

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası yeniliklerine devam ediyor. Bunsan sonra ki süreçte 7/24 online belge - aidat ödeme hizmeti hayata geçti…

11 Ocak 2019 Cuma, 14:39
Tarsus TSO’da 7/24 Online Belge - Aidat Ödeme Hizmeti Hayata Geçti
-

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, “Üyelerimize en hızlı ve en kaliteli hizmeti sunabilmek amacıyla hayata geçirilen online aidat tahsili ve belge talebi istemi üyelerimizin kullanımına açılmıştır. Bu sistemle birlikte, üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilmektedir” dedi.
“Ayrıca, Oda olarak Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) çalışmalarını tamamladık” müjdesini veren Başkan Koçak, konuya ilişkin olarak şunları söyledi:
“EBYS sistemin devreye girmesiyle beraber, kurum içi ve kurum dışı tüm yazışmalar, gelen giden evrak yönetimi ve tüm iş akışları sistem üzerinden e-imza entegrasyonu ile yapılmaya başladı. Artık elektronik imza ile iş süreçleriniz çok daha hızlı şekilde sonuçlanacaktır. Bununla birlikte EBYS, yazılı kağıt döneminin sonlandırılarak, veri alışverişinin daha etkin ve hızlı bir şekilde uygulamasını da sağlayacaktır.
Tarsus TSO üyelerinin ihtiyaç duyduklarında belgelerini online olarak alabilmelerine ve aidat ödemelerini internet üzerinden yapmalarını sağlayan online işlemler yazılımı hayata geçirildi.
Tarsus TSO üyeleri Odamız web sitesindeki ( www.tarsustso.org.tr ) “Online İşlemler” veya “Aidat Ödeme” linklerine tıklayarak sisteme erişebilirler. Sisteme daha önceden üye olmuş bir kullanıcı e-mail adresi ve şifresi ile sisteme giriş yapabilir. TOBB Online Belge yazılımını ilk defa kullanacak olan üyeler Sisteme Giriş butonunun üzerindeki “Üye Ol” linkini tıklayarak üye olma ekranına ulaşabilir.
Üyenin sisteme kayıt olabilmesi için açılan ekrandan “Oda Seçimi, Vergi No ve üye firma yetkililerinden birinin TC Kimlik No bilgilerini girmesi gerekmektedir. Bilgileri TOBB üyelik sistemi üzerinden doğrulandıktan sonra ilgili üye için tanımlı cep telefonuna sistem tarafından doğrulama kodu gönderilir (Not: Elektronik belge sistemine sadece firma imza yetkilileri kayıt olabilmektedir. Kayıt öncesinde firma yetkilisinin cep telefonu numarasının Odamıza bildirilmesi gerekmektedir. Doğrulama kodu firma yetkilisinin cep telefonuna kayıt esnasında gönderilecektir).
Doğrulama kodu ilgili alana girilip onaylandıktan sonra e-posta adresi ve şifre tanımlama ekranı karşınıza çıkacak ve bu alanı doldurduktan sonra işleminiz tamamlanacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus yapıldıktan sonra e-posta adresiniz ve şifreniz ile sisteme istediğiniz zaman giriş yapabilirsiniz.
Üye olma işlemi online belge talebi işlemleri içindir. Sadece aidat ödeme işlemi yapacak üyelerimiz üye olmadan da işlemlerini gerçekleştirebilirler ( Oda sicil numaranızı ve vergi numaranızı yazarak).
Teknik destek ve detaylı bilgi almak için Odamız personelleriyle her zaman iletişime geçebilirsiniz ( Tel:0-324-613 55 50 ). Sürecin başından sonuna kadar emeği geçen tüm çalışanlarımıza gönülden teşekkür ederim. Yaptığımız her şey üyelerimizin teknolojik imkanlardan yararlanarak daha hızlı ve daha kaliteli hizmet almasını sağlamak içindir. Sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl dileğiyle.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”