Tarsus TSO'da Seçim Heyecanı

Başkan Koçak, geride kalan görev süresini değerlendirdi

01 Nisan 2018 Pazar, 19:15
Tarsus TSO'da Seçim Heyecanı
-

TARSUS Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, 3 Nisan Salı günü yapılacak olan seçimlerde yeniden başkanlık görevine talip olduğunu söyledi. TSO Meclis toplantı salonunda basın toplantısı düzenleyerek adaylığını açıklayan Başkan Koçak, geride kalan 5 yıllık süreçte yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak da bilgi verdi. 
2013 yılında ilk göreve geldiğinde, çalışma arkadaşlarıyla birlikte öncelikli olarak Oda’ya ait binayı kapsamlı tadilattan geçirerek modern bir hale kavuşturduklarını ifade eden Başkan H. Ruhi Koçak, ardından öncülük ettikleri ve Tarsus’ta bulunan tüm meslek odalarının yer aldığı kısa adı TAKİK olan Tarsus Kalkınma ve İşbirliği Konseyi’ni kurduklarını kaydetti.. 
Tarsus Humusunun coğrafi işaretini tescillediklerini ifade eden Başkan Koçak, Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde İş-Kur Hizmet Noktası, KOSGEB Temsilciliği, e-arşiv sistemi oluşturduklarını vurguladı. 
Üyelerinin faydalanmaları için birçok kurumla indirim anlaşması imzaladıkları görev süreleri boyunca bölge oda ve borsalarıyla diyalog içinde olduklarının altını çizen Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, farklı sektörleri ilgilendiren pek çok toplantıya ev sahipliği yaptıklarını belirtti. 
Yurt dışından gelen konuklara ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Başkan Koçak, “Polonya, Sri Lanka, Etiyopya, Güney Afrika Cumhuriyeti yetkililerini ağırlayarak farklı konularda anlaşmalar imzaladık. Üyelerimizi sık sık yurt dışı fuarlara götürerek dünya genelindeki gelişmeleri yakından görme imkanı sağladık” dedi. 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Dış İlişkiler Komisyonu Başkanlığı görevini de yapan Başkan H. Ruhi Koçak, “Aldığımız farklı farklı görevlerle hem Tarsusumuzu, hem de TOBB yurt dışında da temsil etme imkanı buldum” dedi. 
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı 5 yıldızlı oda statüsüne kavuşturduklarını dile getiren Başkan H. Ruhi Koçak, 3 Nisan’da yapılacak olan Oda seçimlerinde yeniden göreve talip olduğunu ve bu konuyla ilgili çalışma yürüttüğünü kaydederek, “Geride kalan dönemi verimli bir şekilde geçirdiğimize inanıyorum. Yeni dönemde de devam eden projelerimizi tamamlamak; özellikle uzun uğraşlar verdiğimiz Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin hayata geçirebilme arzusu içindeyiz” diye konuştu. 
Koçak, “Verimli bir dönem geçirdik, aynı verimi yeni döneme de taşımak istiyoruz” dedi.
Kaynak: Tarsus Akdeniz

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti