Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Bebek Bir Basın Açıklaması Yaptı, Yeni Yönetimini Tanıttı

Bebek yaptığı açıklamada Tarsus’ta Ülkü Ocağı başkanlığı yapmış tüm isimlere teşekkür etti.

11 Eylül 2021 Cumartesi, 13:36
Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Bebek Bir Basın Açıklaması Yaptı, Yeni Yönetimini Tanıttı
-

Başkan Bebek sözlerini şöyle sürdürdü;
 
‘’Yüce Allah’ın nasibi, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit YILDIRIM’ın takdirleri ve Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanımız Sayın Murat SEZER’in tensipleriyle 18.08.2021 tarihinde Tarsus Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine başlamış bulunmaktayım. Bu vesile ile başta Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit YILDIRIM’a ve göreve başladığım günden bu yana desteklerini esirgemeyerek bizleri yalnız bırakmayan tüm gönüldaşlarıma teşekkürlerimi arz ediyorum.
Ülkü Ocakları, kuruluşundan bu yana yüce milletinizin bekası uğruna büyük bedeller ödemiş, her cepheden Türk varlığının sinesine dayatılan bozgunları bertaraf etmiştir. Gencecik evlatlarını şehit vermiş, nice zulümleri zindanlarda, meydanlarda göğüslemiştir. Tarsus Ülkü Ocaklarımız da bu mücadelede büyük cefalarla çile çizgisinin üstünde büyümüş, gelenekleri ile kök salarak bugünlere gelmiştir. Büyük Türk Asrı mücadelesinin pınarı olan ocağımız, bugün asil milletimize hizmetkâr evlatlar yetiştirmektedir. Bugün ülkemizin ve şehrimizin her bir köşesinde çorak toprakları sulayan, fidan olup yeşermiş bir Ocaklıya rastlarsınız. Tekraren ilan ediyoruz ki, çatımız kutsal, mekanımız şen, hedefimiz gelecektir. Bu vesile ile Tarsus Ülkü Ocakları Başkanlığı yaparak dumanımızı tüttüren tüm başkanlarımıza huzurlarınızda ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Atalarımızın “taş taşa değmeyince duvar olmaz” düsturu uyarınca her ülküdaşımız bizim yol arkadaşımız, şükür sebebimizdir. Bu ocakta birçok Ocaklı kardeşimizle hatıralarımız vardır. Ocak tüm gönüldaşlarımıza mihmandarlık yapan bir çatıdır. Çatımızın altında liderimize ve davamıza bağlı, fitne ve fesattan, uzak herkesin yeri ve değeri vardır. Ülküdaşlık hukukumuz kardeşliğimiz, teşkilat geleneğimiz bu kutsal yapı içerisinde yarınımızı aydınlatacak olan tecrübemizdir. Bilge Liderimiz Dr. Devlet BAHÇELİ’nin belirttiği gibi “Ayaklarımız yerden kesilmemek kaydıyla parmaklarımızın ucuyla yıldızlara ulaşabilmeliyiz”. Bu düstur üzere tüm ülküdaşlarımı birlik ve beraberlik içerisinde, kol-kola, ter-tere, nefes nefese vererek dosdoğru istikamete hizmet etmeye davet ediyorum.
Tarsus Ülkü Ocakları olarak başta şahsım, yöneticilerim, teşkilat mensuplarımız ve tüm gönüldaşlarımızla birlikte yine gönüllerin hoş olacağı, milletimizin ruh tarlasını yeşertecek bir döneme yöneliyoruz. Salgın tedbirlerinin normalleşmesine binaen bu ay itibariyle şehrimizde bulunan tüm ortaöğretim kurumlarında ve üniversitemizde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlayıp yoğun bir çalışma dönemime gireceğiz. Seminerler, etkinlikler, konferanslar, sportif faaliyetler, konserler, eğitim ve kültür faaliyetleri, proje yarışmaları, fikir ve liderlik programları ile verimli bir süreci başlatıyoruz. Bu programlarımızı zaman geldiğinde bültenler ve sosyal medya aracılığı ile sizlere ulaştıracağız.
Değerli basın mensuplarımız,
Tarsus, kadim Dünya tarihinin büyük öneme haiz kutsal bir şehridir. Demografik yapısıyla binlerce yıldır huzurun ve kardeşliğin şehri olmuştur. Geleceği, örfü ve hassasiyetleri ile Millî kimliğimizi şehir kimliği ile bütünleştiren bu şehrin birleştirici unsur olma durumunu muhafaza edeceğiz. Gençlerimizi de Tarsus kimliğinin aidiyeti, millî şuur ve kültürel birlik üzerine şekillendireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu doğrultuda Torosların eteklerindeki kara çadırda yaşayan kara çocuklardan tutun da çarşıda simit satan gencimizin dahi hayalini temsil etmek Ocaklıların hedefidir. Bu şehrin çocuklarını madde bağımlılığı, kültürel erozyon, gayrımillî düşünceler, deizm ve ateizm gibi tehlikelerden korumak, Türk milletine, değerlerine, devletine ve ailesine bağlı bireyler olarak yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağız.
Kıymetli hemşerilerim,
Ocaklı çocukları sevin ve onlara güvenin. Sizlerin de bildiği üzere bu dava bir bayrak yarışıdır. Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ, “Celâdet yüksek kayalarda yuva kuran kartallar gibi eğilmez başlarda kanat çırpar” ifadelerinde haksızlığa karşı eğilmeyen, bükülmeyen Ocaklı olmayı öğütlemektedir. Bizden öncekilerden devraldığımız bu mücadeleyi ardımızdan gelenlere hakkı ile teslim etmek biz Ocaklıların boyun borcudur. Bu minvalde daha önceki çalışmalarında büyük özveri gösteren, gayret sarf eden, gecesiyle gündüzüyle güzel çalışmalara imza atarak bayrağı şahsıma devreden Ocak başkanımız, Sayın Ziya KÖRÜKLÜ ve ekibine çalışmaları ve emekleri için ayrıca teşekkür ederim.
Ocaklı olmanın haklı gururunu her daim yaşamak ve yaşatmak ümidiyle çıktığımız bu yolda kardeşlik ve ülküdaşlık hukukumuz daim olacaktır. Birlik ve beraberliğimiz bozulmayacaktır.
Hiç kimsenin şüphesi olmasın, Bozkurtlar Diridirler ve daha da Dirileceklerdir.
Tanrı Türk’ü Korusun O Zaten Yücedir… “
 
Ahmet Bebek -Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı
Alparslan Topaloğlu Görsel Sanatlar Öğretmeni
Mustafa Can Yıldız Sağlık Memuru
İshak Ateş Sağlık Memuru
Ahmet Ercan Orman Memuru
Gökhan Öztorun Kamu Personeli
Mehmet Doğan Sosyal Bilim Uzamanı, Memur
Tahsin Eker Sigortacı
Ramazan Şahin Çiftçi
İbrahim Güzey İşletmeci
Ali Özerdinç Antrenör
Şükrü Türkmen Memur
Hüseyin Çağrı Dal Özel Sektör
Kağan Yıldırım İşletmeci
Yakup Öz Coğrafya Öğretmeni
Umut Boz Makina Teknikeri
Barış Bolat Matematik Öğretmeni
Nebi Doğan İşletmeci
Altay Çocalak Beden Eğitimi Ve Spor Öğretmeni
Duran Efeoğlu Mali Müşavir
Ömer Sayar Din Kültürü Öğretmeni
Samet Akdemirbey Memur
Çağlar Kağan Seki Ziraat Mühendisi
Nuri Korucu Elektrik Mühendisi
Alperen Öztemur Siyaset Bilimci
Metin Çelik İşletmeci
Umut Erdal Makina Teknikeri
Tahsin Şimşek İlahiyatçı
Ali Kuydeşen İşletmeci
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”