Tarsuslu Dolmuşçular 20 Yıl Sonra Hukuk Mücadelesini Kazandı! Şoförler Odası Başkanı Duran Şen: "Mahkemeyi Kazanan 12 Nolu Dolmuşçularımıza İlk M Plakalarını Taktık"

Tarsus’ta şehir içinde toplu taşımacılık yapmakta olan SS 12 Nolu Kooperatif üyelerinin Hukuk mücadelesi dolmuşçuların zaferiyle sonuçlandı.

16 Ağustos 2020 Pazar, 22:26
Tarsuslu Dolmuşçular 20 Yıl Sonra Hukuk Mücadelesini Kazandı! Şoförler Odası Başkanı Duran Şen: "Mahkemeyi Kazanan 12 Nolu Dolmuşçularımıza İlk M Plakalarını Taktık"
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Dönemin Tarsus Belediye Başkanı tarafından 2008 yılında, “Minibüslerinizi satın, büyük araçlar alın ve TA-KART sistemine dahil olacaksınız” dayatmasına maruz kalan Tarsus 12 No.lu Dolmuşçular Kooperatifi üyesi 140 esnafa, o yıllarda Tarsus Belediye Zabıtası tarafından kesilen yaklaşık 30 bin ceza tutanakları milyonlarca lirayı bulmuştu.

 

Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, o yıllarda yazılan cezalara ve dayatmalara karşı yaklaşık 20 yıl önce Hukuk mücadelesi başlatan ve kesilen cezaların yanı sıra o yıllarda güzergahları sık sık değiştirilen 12 Nolu Kooperatif yönetici ve üyelerinin hukuk mücadalesini kazanmalarıyla birlikte, adaletin tecelli ettiğini söyledi.

 

Evlerine bir lokma ekmek götürebilmek için verdikleri hukuk mücadelesinde her zaman Kooperatif yönetici ve üyelerinin yanlarında olduklarını belirten Başkan Duran Şen, “12 Nolu Kooperatif üyesi arkadaşlarımızın sıkıntıları artık geride kalıyor. Mahkemeyi kazanan 2 arkadaşımız minibüsleriyle birlikte Odamıza gelerek plakalarını taktılar. 33 M 5000 ve 33 M 5001 nolu plakaları arkadaşlarımıza, Kooperatif yöneticilerimize ve Tarsus’umuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

12 Nolu Kooperatif Başkanı Fatih Yalçın ise yaptığı açıklamada, “Tarsus Şehiriçi Minibüsleri olan S.S. 12 Nolu Kooperatifimizin üyelerinin 20 yıllık hukuk mücadelesinde mahkeme kararıyla M plakaları kazanıldı ve ilk plakalar minibüslere takıldı. Üyelerimizin müktesep haklarına geçte olsa kavuşmalarının sevincini yaşıyoruz. Türkiye devleti hukuk devletidir ve adalete olan güvenimiz boşa çıkmamıştır. Bu mücadelede emeği geçen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ve yönetimine ve üyelerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

 

DURAN ŞEN

 

ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”