Tarsus’tan Reyhanlı’ya Yardım Eli

Tarsus Belediyesi İle Solarglass Firması Reyhanlı’da Zarar Gören Bütün Araç Camlarının Onarımını Üstlendi

26 Ocak 2018 Cuma, 12:13
Tarsus’tan Reyhanlı’ya Yardım Eli
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Afrin Zeytin Dalı operasyonun zorlu sürecinde Türkiye kenetlenmeye, dosta güven, düşmana korku salmaya devam ediyor. Bunun en güzel örneklerinden bir tanesi de Hatay’ın Reyhanlı ilçesinin Afrin bölgesine teröristler tarafından atılan roketli saldırıda zarar gören araçların camlarını Tarsus’un karşılamasıdır.
Tarsus Belediyesi ile Solar Glass Oto Camları firması Reyhanlı’da zarar gören bütün araç camlarını yapacaklarını bildirdi.
Tarsus’tan Reyhanlı’ya giden heyet, araçlarda hasar tespiti yaptı. Heyette bulunan Belediye Başkan Vekili Ali Şimşek, Zabıta Müdürü Ramazan Gözener, SolarGlass Oto Camları Genel Müdürü Ayhan Serinrüzgar, Müdür Yardımcısı İlhan Öztürk,  Reyhanlı'da Kaymakam Fatih Çobanoğlu'na, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ve Emniyet Müdürü Nadir Örten’i ziyaret ettiler.
Heyet, ziyaretlerinde Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ın geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ziyaretten sonra zarar gören araçlarda tespit çalışması yapan Tarsus heyeti, bundan sonra olacak saldırıda da zarar gören araçların camlarını yapacaklarını belirttiler.
Birlik içinde zorlu süreci atlatacaklarını belirten Belediye Başkan Vekili Ali Şimşek, “Tarsus Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda Reyhanlı’ya geldik. Burada patlayan bombalardan dolayı camları kırılan, zarar gören araçlarla ilgili ve buradaki vatandaşlarımızla ilgili Belediye Başkanımızın geçmiş olsun dileklerini ve talimatları doğrultusunda ne yapabileceğimiz konusunda Sayın Kaymakamımızla ve Belediye Başkanımızla görüştük ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Sonra da camları kırılan araçlarla ilgili Tarsusumuzda bulunan bir cam firması yetkilileriyle birlikte geldik ve araçların üzerindeki kırılan camların tespitini yaptık. En kısa sürede bu camların değiştirileceğini taahhüt ettiler.
Bu günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerektiğini bilerek,  burada en azından maddi ve manevi destek vermek üzere biz buraya geldik. Vatandaşlarımıza destek olmak gayesiyle buradayız.
Belediye Başkanımız ‘yerinde tespitleri yapın’ dedi. Geldik görüştük,  Belediye Başkanımızın geçmiş olsun dileklerini ileterek  tespitleri yaptık” dedi.
Zabıta Müdürü Ramazan Gözener ise, “Belediye Başkanımız Şevket Can önderliğinde birkaç gün önce Reyhanlı’ya yapılan bombalı saldırı sonucunda Reyhanlı ve Reyhanlı halkı için neler yapabileceğimizle ilgili bazı görüşmeler yaptık. Reyhanlı Kaymakamı, Reyhanlı Belediye Başkanı ve Reyhanlı Emniyet Müdürünü ziyaret edip Belediye Başkanımızın dileklerini ve herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını ve yardıma hazır olduğumuzu ilettik.
Neticede bu günlerde ülkemizde birlik ve beraberliğin en yoğun hissedilmesi ve birlikteliğin en had safhada olması gerektiği günler. Biz bu açıdan Tarsus Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmak için buradayız” ifadesini kullandı.
SolarGlass Oto Camları Genel Müdürü Ayhan Serinrüzgar, hasarları en kısa sürede karşılayacaklarını söyledi.
Serinrüzgar, “Hatay’a bağlı Reyhanlı ilçemizi ziyaret ettik. Öncelikle Kaymakamımızı ve Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Maddi açıdan araçlara yapılan zararları karşılamak için buradayız. Solar Glass otocam firmasıyız. Camları kırılan araçların tatbikatını yapıp kırılan camları belirledik. En kısa sürede tüm hasarları karşılayacağız. Birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğini vurguladık. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.
Heyet zarar gören araçları tek tek tespit etti.
Tarsus’tan Reyhanlı’ya Yardım Eli
Tarsus’tan Reyhanlı’ya Yardım Eli
Tarsus’tan Reyhanlı’ya Yardım Eli
Tarsus’tan Reyhanlı’ya Yardım Eli
Tarsus’tan Reyhanlı’ya Yardım Eli
Tarsus’tan Reyhanlı’ya Yardım Eli
Tarsus’tan Reyhanlı’ya Yardım Eli

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”