Tekirdağ Çorlu'da Park Halindeki Araçta Yangın Çıktı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde park halindeki bir otomobilde yangın meydana geldi. Olay, Ruşenler Sokak'ta yaşandı ve yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.

Tekirdağ Çorlu'da Park Halindeki Araçta Yangın Çıktı
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde park halindeki bir otomobilde yangın meydana geldi. Olay, Ruşenler Sokak'ta yaşandı ve yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.
Google News'te Abone Ol

Çorlu'da, park halindeki bir otomobilin ön kısmından alevlerin yükseldiği bildirildi. Yangın, yoldan geçen sürücülerin dikkatini çekmesiyle fark edildi. Olayın hemen ardından, çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Yangının çevredeki diğer araçlara sıçramadan söndürülmesi, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde gerçekleşti. Yangın sonrasında araçta büyük çaplı maddi hasar oluştu.

Yangının Sebebi Araştırılıyor

Yangının çıkış sebebiyle ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Olay yerinde yapılan çalışmalar, yangının nedenini belirlemek amacıyla devam ediyor. Yangının çıkış sebebi, hem sürücüler hem de çevre sakinleri açısından merak konusu oldu. Yangının neden olduğu maddi hasarın boyutu ise araç sahiplerinin moralini olumsuz etkiledi. İtfaiye ekipleri, yangın söndürme işlemi sırasında çevre güvenliğini de sağladı. Yangınla ilgili gelişmeler takip edilmeye devam ediyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin