Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde Kaza Yapan İbrahim Akgül, 2 Araç Tarafından Çiğnendi

Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde yaşanan kazada, otomobiline bakan İbrahim Akgül, 2 aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde Kaza Yapan İbrahim Akgül, 2 Araç Tarafından Çiğnendi
Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde yaşanan kazada, otomobiline bakan İbrahim Akgül, 2 aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Google News'te Abone Ol

Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde meydana gelen kazada, otomobiline bakmakta olan İbrahim Akgül, iki aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayın ardından, Akgül’ün eşi Gülşen Akgül, kocasının cansız bedeninin başında gözyaşları dökerek feryat etti. Kaza, Tekirdağ-İstanbul karayolu üzerinde, Yeniçiftlik mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, 23 yaşındaki İbrahim Akgül, 34 YGG 47 plakalı otomobilinin lastiğinin patlaması üzerine bariyerlere çarptı ve küçük çaplı bir kaza geçirdi. Kazanın ardından, Akgül, aracında bulunan yakınlarını yolda beklemeleri için Kudrettin Şahin’in evine bıraktı. Sonrasında, Akgül ve arkadaşı Metin Ufuk Aynalı, kaza yaptığı aracın başına döndüler. Aracın lastiğini kontrol etmeye çalıştıkları esnada, yolda seyir halinde olan bir araç Akgül ve Aynalı’ya çarptı. Akgül yol ortasına, Aynalı ise bariyer kısmına savruldu. Ne yazık ki, yol ortasına savrulan Akgül, başka bir aracın çarpması sonucu feci bir şekilde hayatını kaybetti. Kudrettin Şahin, evinde sesleri duyduktan sonra dışarı çıktığında, Akgül’ün cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, yaralanan Metin Ufuk Aynalı'yı Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kazanın ardından, jandarma ekipleri, Akgül’ün üzerinden geçen iki aracı bulmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Gülşen Akgül, eşinin cansız bedenine sarılarak gözyaşları dökerken, jandarma ekipleri acılı eşi teselli etmeye çalıştı. Yaralanan Aynalı’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin