TEMA Gönüllüleri Mersin’de buluştu

TEMA Vakfı, Akdeniz, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 11 ilden gönüllüleri ile Mersin’de Bölgesel Gönüllü Toplantısı’nda bir araya geldi.

10 Nisan 2018 Salı, 18:43
TEMA Gönüllüleri Mersin’de buluştu
-

Türkiye’nin 81 ilinde çalışmalar gerçekleştiren TEMA Vakfı, 2018 yılının ikinci Bölgesel Gönüllü Toplantısı’nı 7 Nisan’da Mersin'de düzenledi. Türkiye'nin 11 farklı ilinden gelen 300 TEMA Gönüllüsü Mersin Üniversitesi Uğur Oral Kültür Merkezi’nde buluştu. Toplantıda, TEMA Vakfı’nın 2018 yılına ilişkin çalışmaları değerlendirildi.
Mersin’deki Bölgesel Gönüllü Toplantısı’na Mersin il protokolü ile TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Yönetim Kurulu Üyeleri Canan Barut, Pervin Olgun, Genel Müdür Oben Akyol, Genel Müdür Yardımcıları Başak Yalvaç Özçağdaş ve Hikmet Öztürk, Genel Merkez çalışanları, Mersin İl Temsilcisi Perihan Saydan Pazarbaşı, TEMA Vakfı İl Temsilcileri, İlçe Sorumluları, Genç TEMA Başkanları ve gönüllüler katıldı.
Biz bu topraklarda umut yeşerten kocaman bir aileyiz
Açılış konuşmasını TEMA Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Başak Yalvaç Özçağdaş ile Mersin İl Temsilcisi Perihan Saydan Pazarbaşı’nın yaptığı toplantıda konuşan TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, “Bölgesel Gönüllü Toplantılarımızın ikincisini bu yıl Mersin’de gerçekleştiriyoruz. Mersin’de ülkemizin Akdeniz, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 11 şehrinden gelen gönüllülerimizle bir araya gelmenin heyecanını yaşıyoruz. Biz Türkiye’nin dört bir yanında başta toprak olmak üzere doğal varlıkları korumak için 26 yıldır mücadele veren, bu topraklarda umut yeşerten kocaman bir aileyiz” dedi. Bölgedeki illerde yürütülen çalışmaların her türlü koşulda, TEMA Vakfı gönüllülerinin büyük özverisiyle gerçekleştiğini belirten Deniz Ataç “Çalışmalarımızda gönüllülerimizin çok önemli katkıları var. Bugüne kadar TEMA Vakfı’nın çalışmalarına destek veren tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Onların değerli katkılarıyla ülkemizin dört bir yanında umut yeşertmeye devam edeceğiz” dedi.
TEMA Vakfı Genel Müdürü Oben Akyol ise “Çalışmalarıyla bu topraklarda umut yeşerten TEMA Vakfı’nda doğa için çarpan gönüllü kalplerle birlikte büyük bir heyecanla çalışıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından 700 bin gönüllüsü bulunan TEMA Vakfı’nda, gönüllülerimizle birlikte birbirinden başarılı ve güzel işlere imza atmaya devam edeceğimize inanıyorum” dedi.
Toplantı gönüllü teşekkür etkinliği ve düzenlenen panelin ardından sona erdi. Program kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”