Temiz Bir Mersin İçin Kent Genelinde Bayram Temizliği Yapan Büyükşehir Ekipleri, Özgürlük Mahallesi’nde Temizlik Çalışması Gerçekleştirdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı işbirliğinde kent genelinde temizlik çalışmaları sürüyor.

20 Mayıs 2020 Çarşamba, 09:22
Temiz Bir Mersin İçin Kent Genelinde Bayram Temizliği Yapan Büyükşehir Ekipleri, Özgürlük Mahallesi’nde Temizlik Çalışması Gerçekleştirdi
-

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi çalışmalarını hızlandıran ekipler, kenti mis gibi yapmak için tam kadro sahada görev alıyor. Sokak, cadde ve bulvarları temizleyen ekipler, refüj, kaldırım ve yol kenarlarını da biriken çeşitli atıklardan arındırıyor.
Yürütülen çalışmalar kapsamında Akdeniz İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde başlayan temizlik çalışmaları kapsamında ekipler ilk olarak refüj, kaldırım ve yol kenarlarında biriken toz, toprak ve çeşitli atıkları greyder yardımıyla temizliyor. Temizlenen zemin süpürüldükten sonra arazöz ile yıkanarak dezenfekte ediliyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Başkan Vahap Seçer’in öncülüğünde daha temiz ve düzenli bir Mersin yaratmak için sürdürdüğü hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nın işbirliğiyle sahada görev alan ekipler, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi temizlik çalışmalarını hızlandırdı.
Kentin genelinde sokak, cadde ve bulvarları temizleyen ekipler, refüj, kaldırım ve yol kenarlarını da biriken çeşitli atıklardan arındırıyor. Bu kapsamda, Akdeniz İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde başlayan temizlik çalışmaları kapsamında ekipler, ilk olarak toz, toprak ve biriken çeşitli atıkları greyder yardımıyla zeminden temizliyor. Temizlenen zemin süpürüldükten sonra arazöz yardımıyla yıkanarak dezenfekte ediliyor.
Özgürlük Mahallesi’nde zemin temizliği çalışması
Tam teçhizatlı ekipmanları ile ekipler, tertemiz bir Mersin için sıcak havaya rağmen sahada yerini alıyor. Akdeniz İlçesi’nin Özgürlük Mahallesi’nde hummalı bir çalışma başlatan ekipler, Tırmıl Sanayi Sitesi’ne kadar yol temizliği çalışması gerçekleştirdi. Refüj, kaldırım ve yol kenarlarında biriken toz, toprak ve çamuru greyder yardımıyla temizleyen ekipler biriken atıkları kamyonlara yükledi. Atıklardan arındırılan yüzey süpürge araçlarıyla süpürüldükten sonra arazöz ile yıkanarak hijyenik hale getirildi.
Ekipler, kamyonlara yüklenmiş atıkları Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü’nün belirlediği döküm alanlarına gönderdi. Büyükşehir ekipleri, kentin dört bir yanını pırıl pırıl yapmak için gece-gündüz temizlik çalışmalarını sürdürecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”