Tollu, ‘Yaptıkları Yapacaklarının Teminatıdır’, Altmış Üç Proje Dev Vizyon

Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, 2024 Erdemli Vizyonu Projelerini tanıttı. Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Proje Tanıtım Toplantısına MHP ve AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

14 Mart 2019 Perşembe, 08:02
G: 14.03.2019 - 11:03
Tollu, ‘Yaptıkları Yapacaklarının Teminatıdır’, Altmış Üç Proje Dev Vizyon
-

Güneş Enerji Santrali, Kız Öğrenci Yurdu, Arkeoloji Günleri, Dil Laboratuvarı gibi geleceğe yönelik sürdürülebilir, ekonomik ve sanatsal 63 projenin bizzat Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu tarafından tanıtıldığı gecede, coşku zirveye ulaştı.
‘YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR’
Programda söz alan MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, 10 yıllık sürede Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu’nun yaptığı hizmetlere değinerek şu ifadeleri kaydetti, “Lise ve Üniversite Hazırlık Kursu açılarak, geleceğimizin söz sahibi gençlerine ücretsiz eğitim sağlandı. Afrin Şehidimizin vasiyetini yerine getirerek, milli değerlerimize sahip çıkıldı ve güzel ülkemize Şehit Musa Özalkan Kreşi kazandırıldı. Bugün sahilden 2500 rakıma kadar el değmemiş, hizmet gitmemiş tek bir nokta kalmamıştır. ‘Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır’ dediği gibi Büyük Atatürk’ün işte o hakka hizmet eden, halka hizmet eden kişi Mükerrem Tollu’dur. Yaptıkları da yapacaklarının teminatıdır”
PROJELERE İKTİDARDAN TAM DESTEK
AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu ise açıklamasında, “Bizler birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde 2023 hedeflerine giderken, Başkanımızın projelerinin iktidar olarak yanındayız. İnşallah hep birlikte önce 2023 hedeflerimize ulaşmak için ardından 2024 vizyonunu gerçekleştirmek için birlik, beraberlik içerisinde çalışacağız. Cumhur İttifakı olarak vakit Erdemli vakti, vakit Mersin vakti, vakit liderlerimize sahip çıkma vakti” ifadelerine yer verdi.
‘BİZ DEVLETİN ADAYIYIZ’
Her iki teşkilatın ilçe başkanlarından sonra söz alan ve 2024 Erdemli Vizyonunu bizzat kendisi tanıtan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Tollu, görevi süresinde yaptığı hizmetler ve belediyecilik anlayışı ile gönülleri bir kez daha fethetti. Kocahasanlı Tarım AVM, Engelsiz Plajlar, Sanat ve Kültür Tırı, Turizm Elçiliği gibi rantabl birçok projeye yeni dönem için start veren Tollu konuşmasında, “10 yıllık süreçte asla sizleri aldatan olmadık, asla sizlere yalan söylemedik. Neyi yapabilecek, neyi gerçekleştirebileceksek onun taahhüdünü paylaştık ve Cenabı Allah’a şükürler olsun ki başlayıp da bitiremediğimiz, paylaşıp da yapamadığımız bir tek işimiz yok. 31 Mart’tan sonra çok daha güçlüyüz. Erdemli’de özlediğimiz iklim bir bir gerçekleşiyor. Devlet büyüklerimizden Allah razı olsun. Cumhur İttifakı kapsamında bu memlekette iki büyük teşkilat bir araya gelerek aynı hedefe bakan, aynı amaca yönelen, aynı gaye için mücadele eden fakat tek nefer gibi hareket eden bir anlayışa büründü. Biz ayrıştıran olmayacağız. Bu kentte doğan, bu kentte doyan insanlarımızı en değerli varlık odağına alacağız. Bazıları, ikilik yaratan bir anlayış içerisinde. 34 yıllık belediyecilik hayatında alnımız açık başımız dik, Cenabı Hak’tan başka kimseye verilemeyecek bir hesabımız yok. Şüphesi olanlara sesleniyorum, devletimin hakimi savcısı orada. Bizim Türkiye Cumhuriyeti’ne gölge düşürecek, bayrağımızın tekliğine leke sürecek, bu memlekette kardeşliği parçalayacak tek bir hareketimiz dün de olmadı bugün de olmayacak. Biz devletin adayıyız. Canımız pahasına da olsa mücadele edeceğiz” ifadelerinin altını çizdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”