Toros Mahallesi Muhtar Evi Hizmete Açıldı

Silifke Belediyesi, mahalle muhtarlarının vatandaşlara daha çağdaş ve hızlı hizmet edebilmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği 'Muhtar Evi' projesini mahalle mahalle hayata geçiriyor.

06 Mart 2019 Çarşamba, 17:44
Toros Mahallesi Muhtar Evi Hizmete Açıldı
-

Sürdürülebilir belediye anlayışının sağlanması için muhtarlarla fikir alış verişine önem veren Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, Sarıcalar Mahallesindeki Muhtar Evi’nin ardından Toros Mahallesi Muhtar Evinin açılışını gerçekleştirdi.
Mahalle sakinlerinin sevinçle karşıladığı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un Muhtar Evi açılışı coşkulu bir mitinge dönüştü.
“TOROS MAHALLEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Açılışta konuşan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Hizmetlerin halka ulaşmasında köprü vazifesi gören ve önemli görevler üstlenen Muhtarların daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak için başlatılan Muhtar Evi projemiz başarılı bir şekilde devam ediyor.
Toros Mahallesinde yapımı tamamlanan Muhtar Evimiz, parkımızın içerisinde, mahalle merkezinde ve sizlerin hizmetine açılmış durumda.
Belediye olarak hizmetlerimizi halka ulaştırırken muhtarlarımızla sürekli diyalog halindeyiz ve onların bilgisine muhakkak başvuruyoruz. Göreve geldiğimiz günlerde muhtarlarımızın çalışma alanlarını düzeltmek ve onların daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak adına “Muhtar Evi” projesini gündeme getirmiştik. Şimdi bu projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Modern bir görünümüyle bulunduğu mahalleye farklı bir renk getirecek olan Muhtar Evlerimiz, mahalle sakinlerinin ve vatandaşlarımızın da büyük ilgisini görüyor.
Vatandaşlarımızda artık muhtarlarımızı istediği an istediği yerde bulabilecek veya belirli günler dâhilinde burada işlerini daha hızlı bir şekilde çözecekler. Ben şimdiden kentimize, mahallemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
TOROS MAHALLESİ MUHTARI SABRİ ATEŞ, ‘BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’
Hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür eden Toros Mahallesi Muhtarı Sabri Ateş, ‘Başkanımız seçildiği günden itibaren mahallemizin tüm ihtiyaçlarını karşılama noktasında bizlere büyük destek verdi. İmkânları kısıtlı olmasına rağmen Silifke’ye başarılı hizmetler kazandırdı, kazandırmaya da devam ediyor. Başkanımız başta olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederim” dedi.
MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI REMZİ KIR, ‘HER ZAMAN YANINDAYIZ’
Açılışta söz alan Muhtarlar Derneği Silifke Şube Başkanı Remzi Kır, ‘Mahalle ayrımı gözetmeksizin sürekli değişim ve gelişim için çalışan Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’un her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. Toros Mahallemize böyle bir hizmetin kazandırılmasından son derece memnun olduk. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz’ dedi.
Açılışın ardından vatandaşlarla ve çocuklarla bol bol fotoğraf çektiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahalle sakinlerinden yerel seçimlerde yeniden destek vermelerini istedi.
Toros Mahallesi Muhtar Evi Hizmete Açıldı
Toros Mahallesi Muhtar Evi Hizmete Açıldı
Toros Mahallesi Muhtar Evi Hizmete Açıldı
Toros Mahallesi Muhtar Evi Hizmete Açıldı
Toros Mahallesi Muhtar Evi Hizmete Açıldı
Toros Mahallesi Muhtar Evi Hizmete Açıldı
Toros Mahallesi Muhtar Evi Hizmete Açıldı
Toros Mahallesi Muhtar Evi Hizmete Açıldı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi