Toroslar, Halk Sağlığı İçin Tedbiri Elden Bırakmıyor

Toroslar Belediyesi, pandemi olarak ilan edilen Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

31 Mart 2020 Salı, 18:33
Toroslar, Halk Sağlığı İçin Tedbiri Elden Bırakmıyor
-

Belediye, vatandaşlara daha sağlıklı bir ortamda hizmet verilebilmesi için kamu kurum ve kuruluşları, sağlık merkezleri, yolcu minibüsleri, otobüs durakları gibi tüm ortak kullanım alanlarını dezenfekte ederken, bir çok noktaya da dezenfektan ünitesi yerleştiriyor.
Dezenfekte için oluşturulan özel ekip, koronavirüs salgınının önlenmesi için gece gündüz çalışarak tedbiri elden bırakmıyor.

Başkan Yılmaz; "Herkese Görev Düşüyor"
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ortak kullanım alanlarının dezenfeksiyonuna önem verdiklerini belirterek, bu alanların tek seferlik dezenfekte edilmediğini, uygulamanın periyodik olarak tekrarlandığını söyledi.
"Ülke olarak dünyayı tehdit eden bir küresel salgınla mücadele ediyoruz. Bu salgını toplum olarak birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatacağız" diyen Başkan Yılmaz; "Salgının dünyada görülmesiyle birlikte dezenfekte ürünlerimizin kapasitesini arttırmıştık. Ülkemizde ilk vakanın açıklanmasının hemen ardından ilçemiz genelinde dezenfekte çalışmalarına başladık ve periyodik olarak devam ediyoruz. Son derece hassas bir süreçten geçiyoruz. Vatandaşlarımızdan da başta genel temizlik olmak üzere koronavirüs riskine karşı uyulması gereken 14 kurala dikkat etmelerini ve zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarını istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı