Tour Of Mersin Yürütme Kurulu Toplandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenecek olan Tour Of Mersin Uluslararası Mersin Bisiklet Yarışları hazırlıkları için ikinci yürütme kurulu toplantısı yapıldı.

27 Mart 2019 Çarşamba, 12:06
Tour Of Mersin Yürütme Kurulu Toplandı
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Tesislerinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel başkanlığında yapılan yürütme kurulu toplantısında parkurlar, güvenlik önlemleri, ödüller, sağlık, tanıtım ve yarış sonunda yapılacak etkinlikler hakkında değerlendirmeler yapıldı.
Karşılıklı görüş ve önerilerin alındığı toplantıyaMersin Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili daire başkanları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, geçiş noktalarındaki ilgili belediyelerin temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
3. etabın güzergâhı değişti
Yürütme kurulu toplantısında 3. etabın güzergâhının değiştirilmesi kararı alındı. 3. etabın güzergâhı Tarsu AVM’den başlayarak Kadıncık Barajı istikametinden devam edecek ve Çamlıyayla Belediyesi önünde sona erecek.
Yıllara göre takım ve sporcu sayısının artış gösterdiği Tour Of Mersin’e şu ana kadar 42 takım başvuru yaptı. Bunlar arasından 11 ülkeden 15 takım yarışacak. Kesinleşen ülke ve takımlar arasında Almanya’dan Rad Team Herrmann, Bahreyn’den VIP Sport, Belarus’tan Minsk Cycling Team, Bulgaristan’dan Cycling Team Hemus, Etiyopya’dan Nice Pro Cycling Team, İsviçre’den BNP Sport ve Speeder Cycling Team, Kazakistan’dan National Track Team, Rusya’dan Marathon Tula, Sırbistan’dan Sırbistan Milli Takımı, Türkiye’den Türkiye Milli Takım, Konya Torku Spor, Salcano Sakarya ile Ukrayna’dan Lviv Cycling Team ve Ferei Pro Cycling yer alıyor.
4 etaptan oluşan ve 25-28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Tour Of Mersin Uluslararası Mersin Bisiklet Yarışlarının ilk etabında sporcular, Anamur-Ören-Bozyazı-Aydıncık-Sipahili-Yanışlı güzergahında 118.2 km, 2. etabında Mut-Zeyne-Gülnar-Silifke-Susanoğlu-Kız Kalesi-Erdemli ve Mezitli boyunca 192.1 km, 3. etabında Tarsu AVM- Kadıncık Barajı ve Çamlıyayla Belediyesi Önünde 65 km ile yarışmanın son etabı olan 4. etapta da Cumhuriyet Meydanı-Demokrasi Kavşağı-Kent Ormanı-Karahacılar-Kuyuluk Yolu-Otoban-Çeşmeli-Göçmen Kavşağı-Mersin İdman Yurdu Meydanı-Göçmen Kavşağı-Özgecan Arslan Barış Meydanı güzergahında 118.1 km pedal çevirecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi