Trabzonspor'un yeni havalimanı projesi dolayısıyla mevcut tesislerini taşıma ihtiyacı gündeme geldiğinde, Araklı'dan önemli bir teklif geldi. Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi, bordo-mavili kulübe ilçede 100 dönümlük bir alanın tesis yapımı için tahsis edilebileceğini duyurdu.
Başkan Çebi, önerilen arazinin kamuoyunda iddia edildiği gibi çöp tesisi bölgesiyle hiçbir ilgisi olmadığını vurguladı. Söz konusu alanın Turup mevkiinde yer aldığını belirten Çebi, bu teklifin Trabzonspor'un tesisleşme planlarına önemli bir katkı sunabileceğini ifade etti.
Trabzonspor'un gelecekteki tesisleşme stratejileri açısından değerlendirilecek olan bu önerinin nasıl bir yol haritası izleyeceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Araklı'dan gelen bu teklif, bordo-mavili camiada da büyük bir merak uyandırmış durumda. Kulüp yönetiminin bu öneriyi nasıl değerlendireceği ise spor camiasında ilgiyle bekleniyor.