Trabzon’da Akyazı Tüneli’nde Dans Eden Sürücüye 180 Bin TL Ceza Uygulandı

Trabzon'da tünelde durarak müzik eşliğinde dans eden sürücüye 180 bin TL para cezası verildi. Ayrıca sürücünün aracı 120 gün boyunca trafikten men edildi.

Trabzon’da Akyazı Tüneli’nde Dans Eden Sürücüye 180 Bin TL Ceza Uygulandı
Trabzon'da tünelde durarak müzik eşliğinde dans eden sürücüye 180 bin TL para cezası verildi. Ayrıca sürücünün aracı 120 gün boyunca trafikten men edildi.

Edinilen bilgilere göre, olay Trabzon'daki Akyazı Tüneli'nde gerçekleşti. Sürücü, tünelde ilerlerken aracını durdurarak, beraberindeki yolcularla müzik eşliğinde dans etmeye başladı. Bu anlar, bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi ve sosyal medya platformlarında paylaşıldı. Görüntülerin viral olmasının ardından polis ekipleri harekete geçti. Yapılan incelemelerde, sürücü ve yolcuların trafik akışını tehlikeye düşürecek şekilde araçtan inerek dans ettikleri tespit edildi. Bu nedenle, sürücüye Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince toplam 180 bin TL tutarında idari para cezası kesildi. Ayrıca, sürücünün ehliyetine el konulmuş ve aracı 120 gün süreyle trafikten men edilmiştir.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, tünelde dans edenlerin yer aldığı görüntüleri resmi sosyal medya hesaplarından paylaşarak, "Vatandaşlarımızın huzurunu ve trafik güvenliğini tehlikeye atan hiçbir eyleme müsaade edilmeyecektir" ifadelerine yer verdi. Bu durum, trafik güvenliğinin sağlanması açısından önemli bir uyarı niteliği taşımaktadır.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin