Tüm Muhtarlara Karanfil

Mersin Büyükşehir Belediyesi, halka hizmette kol kola çalıştığı muhtarları özel günlerinde unutmadı.

20 Ekim 2019 Pazar, 10:47
Tüm Muhtarlara Karanfil
-

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü tarafından, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Tarsus’ta düzenlenen programda, tüm muhtarlara karanfil dağıtıldı.
19 Ekim Muhtarlar Günü, Tarsus’ta da törenlerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan çelenk sunumunun ardından, Tarsus Belediyesi’nde gerçekleştirilen kahvaltı programı sonrasında, Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü tarafından temin edilen karanfiller, protokol üyeleri tarafından muhtarlara dağıtıldı.
Etkinliklere, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, Tarsus-Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, daire amir ve müdürleri ile muhtarlar katıldı.
“Muhtarlarımızla el ele çalışmalar yürütüyoruz”
Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, birlikte çalışarak halka hizmet götürdükleri muhtarların günlerini kutladığını söyleyerek, “Büyükşehir Belediyesi olarak, demokrasimizin temel taşı olan muhtarlık görevini temsil eden saygıdeğer muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Muhtarlarımız parti gözetmeksizin halka hizmet etmenin gayreti içerisindeler. Biz de Büyükşehir olarak görev süremiz olan 5 yıl içerisinde halkımıza en iyi hizmeti götürebilmek için muhtarlarımızla el ele çalışmalar yürütüyoruz ve bundan sonra da yürüteceğiz” dedi.
Ali Boltaç, Tarsus ve Çamlıyayla ilçelerinin geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu ifade ederek, “Ova mahallelerimizin, kırsal mahallelerimizin ayrı problemleri var. Merkez mahallelerimizde de bölge bölge ihtiyaçlar, farklılıklar gösterebiliyor. Biz de Büyükşehir olarak mahallelerimizin bulundukları bölgelerdeki ihtiyaçlarına veya beklentilerine göre, muhtarlarla dirsek temasında çalışmalar yürütüyoruz. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın günlerini kutluyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı