Türk televizyon tarihinde bir ilk! Stüdyo bir anda karıştı

TGRT Haber kanalı, Haber bülteninde El Bab operasyonu ile ilgili haberin sunumu 3 boyutlu olarak ekranlara getirildi.

Türk televizyon tarihinde bir ilk! Stüdyo bir anda karıştı
Haber kanalı TGRT bugün yaptığı bir yayınla Türk televizyon tarihinde bir ilke imza attı. El Bab operasyonu ile ilgili haber sunumu yapılırken 3 boyutlu olarak stüdyoya F-16 ve fırtına obüsü girdi.

STÜDYOYA F-16 VE FIRTINA OBÜSÜ GİRDİ

Daha önce bir Arap kanalında yapılan uygulama Türk televizyonlarında ilk kez görüldü. Sunucu haberi sunarken önce üzerinden Türk F-16'sı geçti. Uçak yukarıdan geçerken stüdyoya bir bomba bıraktı. Hemen ardından bir fırtına obüsü de stüdyonun tam ortasında bomba fırlattı.

İzleyiciler neye uğradığını şaşırırken deneyimli spiker ve sunucu Mehmet Aydın ise F-16'dan 3 boyutlu olarak stüdyoya bırakılan bir bomba ve Fırtına obüsünün yaptığı atıştan etkilenmişcesine hareket etti.

Kaynak: Haberler.com

İŞTE GÖRÜNTÜLER


 
Kaynak: Mersin Haber

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin