Türkiye'nin önde gelen sağlık kuruluşlarından biri olan Türkiye Hastanesi, çalışanları ve hastalarıyla birlikte "Büyük Aile" konsepti etrafında bir buluşma etkinliği düzenledi. 1991 yılından bu yana hastanede doğan çocukların katıldığı etkinlik, Şişli'deki hastanenin bahçesinde gerçekleştirildi. İlk bebeklerden İlknur Kuzu ve Mert Topel gibi birçok katılımcı, bu özel günde bir araya geldi.
Türkiye Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Hayati Odabaşı, etkinliğin amacını şöyle açıkladı: "Türkiye Hastanesi, 1894 yılında kurulmuş tarihi bir sağlık kuruluşudur. 1991 yılında modernize edilerek 'Türkiye Hastanesi' adıyla hizmet vermeye başladı. Bu etkinlikle doğan çocuklarımızın yeni nesillerinin bir araya gelmesini sağlamak istedik." Etkinlikte, hastanede doğan çocuklar ve aileleri, doktorlarıyla bir araya gelerek anılarını paylaştılar.
İlknur Kuzu, "Türkiye Hastanesi'nde doğmanın benim için anlamı çok büyük. Bugün burada olmak beni çok mutlu etti," dedi. Mert Topel de hastanede çalışmanın kendisi için özel olduğunu belirtti. Etkinlik sonunda, katılımcılar "Büyük Aile" fotoğrafı çektirdi.