Vali Aktaş, göreve başlama töreninde kaymakamlar ve kurum müdürleri ile tanıştı. Gazetecilere yaptığı açıklamada, bu kadim şehirde görev yapmanın büyük bir onur olduğunu ifade etti. Anadolu'nun önemli bir noktası olan Afyonkarahisar'da görevli olmanın kendisi için hem büyük bir gurur hem de ağır bir sorumluluk taşıdığını belirtti. Vali Aktaş, bu görevi ona tevdi eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’ye teşekkür etti.
Vatandaşlarla Güçlü İletişim
Aktaş, vatandaşların kapılarının her zaman açık olacağını belirterek, "Şahsıma duyulan bu güvene layık olmak en temel hedefim olacak. Güven, sorumluluk getirir ve bu da kararlılık ile gayreti zorunlu kılar" dedi. Devletin öncelikleri doğrultusunda Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sağlamak için mesai arkadaşlarıyla birlikte çalışacaklarını ifade etti.
Vali Aktaş, halkın içinde olan, sorunları yerinde tespit eden ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışını benimsediklerini dile getirdi. Bu yaklaşım ile devlet ve vatandaşlar arasındaki gönül köprülerini güçlendirmeyi, adaleti her bir hemşehri için hissedilir kılmayı önceliklendirdiklerini vurguladı.
