Vali Özdemir Çakacak Aydıncık'ta Devam Eden Yatırımları Yerinde İnceledi

Mersin Valisi Özdemir Çakacak devam eden yatırımları yerinde incelemek ve temaslarda bulunmak üzere Aydıncık ilçesini ziyaret etti.

26 Ağustos 2016 Cuma, 16:11
Vali Özdemir Çakacak Aydıncık'ta Devam Eden Yatırımları Yerinde İnceledi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak devam eden yatırımları yerinde incelemek ve temaslarda bulunmak üzere Aydıncık ilçesini ziyaret etti.
 
Vali Çakacak ilk olarak Aydıncık Kaymakam Vekili Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik’i ziyaret etti. Çakacak, Kaymakam Pendik’ten ilçenin hali hazırda devam eden yatırımları ile ilgili bilgi aldı.
 
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Aydıncık Belediyesi yeni hizmet binasının yapılacağı inşaat alanını gezen Vali Çakacak, burada Belediye Başkanı Ferat Aktan’dan inşaat ve ilçede yapılan diğer yatırımlar hakkında bilgi aldı.
 
Vali Çakacak, Kelenderis Antik Kenti ve Aynalıgöl Mağarasında İncelemelerde Bulundu
 
Resmi temaslarının ardından ilçe gezisine devam eden Vali Çakacak, geçmişi Milattan Önce 5. Yüzyıla kadar uzanan Roma ve Bizans dönemine ait kalıntıların bulunduğu ve kazı çalışmaları devam eden Kelenderis Antik Kentini gezdi. Çakacak,  en büyük özelliği etrafında hala yerleşim alanları bulunması olan antik kentte yapım şekli nedeniyle dünyada eşi benzeri bulunmayan Kelenderis Mozaiği ve Roma Bazilikasını gezerek kazı ekibi başkanından antik kent ve kazı çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
 
Aynalıgöl (Gilindire) Mağarası’nı ziyaret etmek üzere Kelenderis Antik Kentinden ayrılan Vali Çakacak yol üzerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sohbet eden Çakacak, vatandaşların taleplerini de dinledi.
 
Vali Çakacak’ın, Aynalıgöl Mağarasını gezerek mağara hakkında bilgi almasının ardından Aydıncık ziyareti sona erdi
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti