Vatandaş Anlattı, İyi Parti Milletvekili Adayı Erkoç Dinledi

İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Esin Erkoç, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

19 Nisan 2023 Çarşamba, 08:05
Vatandaş Anlattı, İyi Parti Milletvekili Adayı Erkoç Dinledi
-

2023 Genel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken siyasi partiler seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Mersin Yenişehir İYİ Parti İlçe Başkanlığı koordinesinde İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı, mimar, iş insanı Esin Erkoç, ilçe başkanı Turgut Kahraman Turgutkaya ve Mersin Milletvekili adayı Esra Kahraman ile birlikte, bir dizi ziyarette bulundu. Partinin Yenişehir ilçe binasında bir araya gelen İYİ Partililer ilk olarak Gazi Mahallesi Muhtarlığını ziyaret etti. Burada Muhtar Necdet Bölek tarafından karşılanan partililer karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Muhtar Bölek, ziyaretleri için partililere teşekkür ederken iki milletvekili adayına da çıktıkları yolda başarılar diledi.
Erkoç ve beraberindekiler muhtarlık ziyaretinin ardından GMK Bulvarında bulunan esnafları ziyaret etti. Dükkanlara tek tek giren Erkoç halkın desteğini alırken sıkıntıları yerinde dinleme fırsatı buldu.
Esnaf ziyaretinin ardından Cemevi Alevi Kültür Derneği ziyareti gerçekleştirildi. Burada dernek başkanı Hasan Kılavuz ve yönetimi ile bir araya gelindi. Erkoç, Cemevi ile ilgili yaşanılan sıkıntıları birinci ağızdan dinlerken Kılavuz adaylara ayrıca tavsiyelerde bulundu, İYİ Parti’ye kadınlara önem verdiği için de ayrıca teşekkür etti. Erkoç ve beraberindekiler de kendilerini güler yüzleri ve hoşgörü ile karşılayan Cemevi yönetimine teşekkür ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Erkoç, son olarak Mersin Ortopedik engelliler Derneği ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı A. Nalan Bakır ve üyeleriyle kısa bir sohbet gerçekleştiren Erkoç ve beraberindekiler Nalan Bakır’ın projelerini de ilgiyle dinledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı