Vekil Özkan'dan, 3 Ocak Mersin’in Kurtuluşunun 99. Yıldönümü Mesajı

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, 3 Ocak Mersin'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

03 Ocak 2021 Pazar, 17:48
Vekil Özkan'dan, 3 Ocak Mersin’in Kurtuluşunun 99. Yıldönümü Mesajı
-

Vekil Özkan mesajında;
Milletimiz, tarihi boyunca istiklaline ve istikbaline yönelik yapılan tüm saldırılara birlik ve beraberlik ruhu içerisinde karşı koyarak kardeşliğine, vatanına ve mukaddesatına kast edenlere asla geçit vermemiştir.
Milletimiz; Kurtuluş Savaşı’nda türlü imkânsızlıklara ve yoksunluklara rağmen esarete asla boyun eğmeyeceğini, rengini vatanın her karış toprağı uğruna canını feda etmekten kaçınmayan aziz şehitlerimizin kanından alan al yıldızlı bayrağımızı sonsuza kadar göklerde dalgalandıracağını tüm dünyaya bir kez daha en güçlü şekilde göstermiştir.
Vatanın dört bir yanında olduğu gibi, Mersinli Hemşerilerimiz de bağımsızlık mücadelesini en güçlü şekilde vererek, şanlı tarihimizin altın sayfalarında yer alan destansı bir mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferle, 3 Ocak 1922 tarihinde Mersin’i esaretten kurtarmıştır.
Farklı inanç, kültür ve etnik yapıdan vatandaşlarımızın bir arada yaşadığı, sahip olduğu farklılıkları Millet çatısı altında birlik ve beraberlik, kardeşlik ruhu içerisinde buluşturan Mersinliler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesi ile Mersin’e sahip çıkmaya ve Mersin’de hayat bulan barış ve dostluk medeniyetini sonsuza kadar yaşatmaya devam edecektir.
Mersinliler olarak bundan sonra da karşılaşacağımız her badireyi birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz, kardeşliğimize sahip çıktığımız sürece rahatlıkla aşacağımıza olan inancımızla, Mersinimizi ülkemizin belirlemiş olduğu hedeflere en fazla katkıyı sunan en müreffeh illerden biri yapmak için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.
3 Ocak Mersin’in 99. Kurtuluş Yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu vatanı bizlere emanet eden aziz şehitlerimiz başta olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla yad ediyor, tüm hemşerilerimi muhabbetle selamlıyorum.

Hacı ÖZKAN
AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti