Whatsapp Ücretsiz Oluyor

Dünya üzerinde milyonlarca kişinin kullandığı sosyal iletişim uygulamalarından biri olan Whatsapp ile ilgili yeni açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre Whatsapp kullanıcılarından bir yıllık ücret alınmayacak. İşte detaylar...

25 Şubat 2016 Perşembe, 22:29
Whatsapp Ücretsiz Oluyor
-

Whatsapp artık tamamen ücretsiz. 1 milyarın üzerindeki kullanıcısıyla dünyanın en yaygın mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp yeni kullanıcılarına uyguladığı bir yıl sonunda 0.99 centlik (Yaklaşık 3 TL) senelik yenileme ücretini kaldırdı.
 
Şirket yaptığı açıklamada uygulaya reklam alma gibi bir planları olmadığını belirtti.
 
Şirket artık uygulamanın tamamen ücretsiz olduğunu duyurduğu açıklamasında yakın bir gelecekte bankalar ve havayolları ile müşterilerinin Whatsapp üzerinden konuşabileceği bir sistem test ettiklerin belirtti.
 
2014 yılının şubat ayında Facebook Whatsapp'ı 19 milyar dolara satın almıştı.
 
Peki Whatsapp Tam Olarak Nedir?
 
Whatsapp kullanımı gittikçe yaygınlaşan bir mesajlaşma uygulaması. Birçok rakibi olmasına rağmen piyasada en çok kullanılan mesajlaşma yazılımı şuan. İlk yıl kullanımı ücretsiz. Sonraki yıllardaysa ufak bir rakam karşılığında kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Android ve iOS işletim sistemlerinde rahatlıkla kullanılabiliyor.
 
Whatsapp Uygulamasını Görmek İstiyorum
 
Daha önce whatsapp kullanmayanlar için whatsapp’ın android ve ios işletim sistemlerinde nasıl göründüğünü de paylaşmak istedim. Ekran görüntüleri burada;
 
Whatsapp Android Ekran Görüntüsü
 
Whatsapp Android UygulamasıWhatsapp Android Uygulaması
 
Whatsapp iOS Ekran Görüntüsü
 
Whatsapp iOS UygulamasıWhatsapp iOS Uygulaması
 
Whatsapp Nasıl Yüklenir?
 
Bu işlem kullandığınız telefona göre değişiklik göstermektedir. Android kullanıcıları Google Play Store üzerinden, iOS kullanıcıları da Apple Store üzerinden Whatsapp’ı ücretsiz bir şekilde indirip kullanmaya başlayabilir.
 
Whatsapp Kullanımı İçin Neler Gereklidir?
 
Whatsapp kullanabilmeniz için gereken tek şey “internet”. Hattınıza tanımlı bir mobil internet paketi ya da bağlanabileceğiniz bir kablosuz ağ whatsapp kullanmaya başlamak için yeterli.
 
İnternete bağlanabildiğiniz her yerden sevdiğiniz insanlarla yazışabilir, onlara video ve fotoğraf gönderebilirsiniz. Hatta son özellikleriyle birlikte sesli kısa mesajlar da yollayabilirsiniz. Bunlar için tek şartsa görüşmek istediğiniz kişinin de bir whatsapp kullanıcısı olması.
 
WhatsApp, aldığı güncellemeyle sesli arama işlevini daha da iyi bir hale getirdi. Güncellemeler, şimdilik sadece Android'li cihazları ilgilendiriyor ve henüz Google Play Store üzerinden sunulmuyor.
 
Yeni eklenen özellik sayesinde sesli görüşmeler sırasında harcanan veri miktarını azaltmanız mümkün oluyor. Kullanabileceği mobil veri miktarı kısıtlı olan kullanıcılar, bu yeni özellik sayesinde kotayı aşma endişesi duymadan, daha rahat konuşabilecekler. Yapılan ilk denemeler, düşük veri tüketimi modu etkinken ses kalitesinde önemli bir kaybın yaşanmadığını söylüyor.
 
Telefonlarınıza yükleyebileceğiniz ve anlık olarak dünyanın her yerinde iletişime geçebileceğiniz Whatsapp indir programı sayesinde artık iletişime geçmek internet ile çok daha kolay. Birçok özelliği bünyesinde barındırması ile dikkat çeken Whatsapp geçtiğimiz aylarda yeni bir güncelleme yayınladı. Sizde whatsapp indirmek için hmen şimdi haberimizin devamını okuyun. Bu progrmaı indirerek online iletişime geçebilir ve smile kutucukları ile duygularınızı belli edebilirsiniz .
Bu güncelleme ile birlikte artık Web üzerinden de mesaj gönderebilecek ve arama yapabilecektiniz. Bir süre ertelenen bu yenilik artık aktif oldu. Sizde bu güncelleştirme ile birlikte artık telefon ve bilgisayar üzerinden mesaj gönderebileceksiniz.
 
Peki akıllı telefonlardan gönderilen bu iletişim uygulamasının avantajları nelerdir? Bu uygulamanın en dikakt çekici yanı ise sesli arama özelliğidir. Aşağıda paylaşacağımız Whatsapp indir linki ile sizde bu uygulamanın APK dosyasını akıllı telefonunuza indirebilir ve arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Sesli arama özelliği ücretsizdir. Birçok mobil işletim sisteminin desteklediği Whatsapp ile birlikte sizde ücretsiz aramaların keyfini çıkarın. Harikulade bir özellik olması ile beraber dünyada insanların hizmetine sunulan ilk ikisi bir arada ücretsiz mesaj ve sesli arama programı özelliğini taşıyor.
 
Sizde bu uygulama ile birlikte bir çok kişinin sahip olamadığı özelliklere sahip olabilirsiniz. Eski telefonlara kurulamayan bu application artık yeni nesil teknoloji sayesinde Andorid, İos, Windows gibi işletim sistemlerinde desteklenmektedir. Telefonunuzun mobil mağazasınagiriş yaparak Whatsapp indirebilirsiniz. Üstelik bu işlemi internetinizin hızına göre dakikalar veya saniyeler içerisinde bitirebilirsiniz. Bu işlemleri yapabilmek için, bir mail hesabınızın olması gerekir.
 
Son olarak değinmek istediğimiz bir diğer konu ise ülkeler arası bir ücretin alınmaması ile ilgili olacaktır. Sizde bu uygulama ile dünyanın her yerinden, başka bir yerindeki kişi ile internet üzerinden iletişim kurabilir ve bu hizmet karşılığında bir para ödemezsiniz. Whatsapp uygulaması geçtiğimiz yıllarda Facebook tarafından satın alınıp, geliştirilmeye başlandı. Whatsapp indirmek için yapmanız gereken tek şey yukarıda verdiğimiz linke tıklayıp Play Store mağazasına gitmektir. Hemen tıklayın ve iletişime geçmeye başlayın.
 
Whatsapp Yüklemek İçin Tıklayınız
 
Güncelleme, sohbetleri bir süre susturma, açılır uyarıların ne zaman görüneceğini ayarlama gibi işlevler de sunuyor. Bunun yanında konuşmalarınıza uzun dokunup, onları "okunmamış" olarak işaretlemeniz artık mümkün. Henüz hazır olmayan bir başka işlev sayesinde ise sohbetlerinizi Google Drive'a da yakında yedekleyebileceksiniz.
 
Haberi yayına hazırladığımız an itibariyle WhatsApp uygulaması, resmi olarak güncellenmemişti. Bu yüzden güncelleme Google Play üzerinden sunulana kadar yeniliklere ulaşamayabilirsiniz. Yeni işlevler için beklemek istemiyorsanız, APK dosyasını APKMirror sitesi üzerinden indirebilirsiniz.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti