Yat Kiralama Hakkında Her Şey Boğaz Çocuğu Sitesinde

Yat kiralama sektöründe şuan için sadece İstanbul Boğazında hizmet veren Boğaz Çocuğu yat kiralama ve organizasyon şirketinin resmi web sitelerinden olan yatkiralama.com adresinde kişilerin merak ettiği tüm soruların cevapları ayrıntılı olarak paylaşılmış durumda.

30 Ağustos 2020 Pazar, 13:11
G: 02.10.2023 - 20:05
Yat Kiralama Hakkında Her Şey Boğaz Çocuğu Sitesinde
-

Yat kiralama sektöründe şuan için sadece İstanbul Boğazında hizmet veren Boğaz Çocuğu yat kiralama ve organizasyon şirketinin resmi web sitelerinden olan yatkiralama.com adresinde kişilerin merak ettiği tüm soruların cevapları ayrıntılı olarak paylaşılmış durumda. Şirketin ciddi bir yatırım yaparak 2018 senesinde satın aldığı yatkiralama.com sitesine giriş yaparsanız saatlik ve günlük yat kiralama fiyatlarının yanı sıra kahvaltı, kokteyl ve yemek menüler ile sundukları tüm ekstra hizmetlerin (masa süsleme, balon süsleme, fasıl ekibi, kemancı, lazer gösterisi, pasta vb.) ücretlerini net olarak paylaşmışlar. Ayrıca firmayla aynı ismi taşıyan Boğaz Çocuğu lüks yatın detay sayfasındaki fiyat hesaplama aracını kullanarak kendi yat kiralama paketinizi de hızlıca hazırlayabilirsiniz. Tablodan kişi sayınız, kiralama süreniz, menü ve ekstra hizmet tercihlerinizi işaretlediğiniz an yat organizasyonu için şirkete ödemeniz gereken toplam ücreti bilgisayarınızın ekranında göreceksiniz. Evet, Boğaz Çocuğu şirketinden fiyatları öğrenmek bu kadar kolay! Fiyat teklifi almak için hiç kimseyi aramıyor ve e-mail göndermiyorsunuz. Son derece şeffaf bir fiyat politikası izleyip sunduğu tüm hizmetlerin ücretlerini web sitesinde net olarak paylaşan Boğaz Çocuğu, rakiplerinin birkaç adım ötesine geçmiş durumda. En iyi hizmeti en makul ücretler karşısında satın alacağınız bir firma arıyorsanız kesinlikle kendileriyle iletişim kurmalısınız.

SAATLİK 600 TL, GÜNLÜK 4000 TL
Şuan itibariyle yatkiralama.com sitesinden Boğaz Çocuğu lüks yat için edindiğimiz bilgilere göre saatlik kiralama ücreti 600 TL olup en az 2 saat üzerinden kiralandığından bu yata en az 1200 TL ödemeniz gerekiyor. Şirket, 30 dakika bile kiralama yapılmak istense en az 2 saatlik kiralama ücretini talep etmektedir. Günlük kiralama ücreti de 4000 TL olup, organizasyon sabah 10:00'da başlayıp akşam üzeri 18:00 sularında sona erecek şekilde toplamda 8 saat üzerinden gerçekleşiyor. Günlük kiralamalarda saatlik kiralamalara kıyasla daha düşük ücretlerin ödenmesinin nedeni yatın sürekli hareket halinde olmayıp demir atılacak yere gidene kadar kısa bir boğaz turu yapılması ve dönüş saatine kadar orada beklenmesinden kaynaklanmaktadır. Günlük kiralamalar genelde Adalar ve Boğazda organize edilen yüzme turu organizasyonları için tercih edilse de doğum günü kutlaması, bekarlığa veda partisi, iş yemeği ve toplantı turları için de sıklıkla günlük yat kiralama talepleri gelmektedir. Saatlik kiralamalar da yaz ve kış ayrımı olmadan en çok evlilik teklifi, yıldönümü, doğum günü, bekarlığa veda, fasıl, mezuniyet, şirket yemeği ve toplantı organizasyonları için tercih ediliyor. İhtiyacınız olan her türlü bireysel ve kurumsal organizasyon için şirketten saatlik ve günlük yat kiralama hizmeti alabilirsiniz.

MUTLAKA ERKEN REZERVASYON YAPIN
Boğaz Çocuğu
, İstanbul Boğazın en şık görünümüne sahip yatı olduğundan bireyler ve kurumlar tarafından yoğun yat kiralama talebi ile karşı karşıya kalmaktadır. Bu nedenle istediğiniz gün ve saatler arasında kendi adınıza yatı rezerve konuma getirmek istiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Özellikle hafta sonu günleri için bir organizasyon planlayacaksınız haftalar hatta aylar öncesinden harekete geçmenizi öneririz. Yatı kendi adınıza rezerve edebilmeniz için atmanız gereken ilk adım da şirkete kaparo göndermektir. Kaparo göndermediğiniz sürece kesin rezervasyon yapmayıp kısa süreli geçici opsiyonlar alırlar. Belirtilen süre içinde ödeme gelmezse yat üzerindeki opsiyon kaldırılıp diğer müşteri adaylarından gelen rezervasyon talepleri değerlendirmeye alınır. Kaparo göndererek kendi işinizi sağlama aldığınızı bilmeniz gerek. O halde boğaz çocuğu yat kiralama sitesini vakit kaybetmeden ziyaret edip tüm merak ettiklerinizi öğrendikten sonra yatın müsait olup olmadığını sormak ve rezervasyon yaptırmak için firmayla iletişim kurun!

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Orhan Al
20:10
2 Ekim 2023 Pazartesi
yatkiralama.com içerik ve kullanım kolaylığı açısından kesinlikle sektördeki en iyi yat kiralama şirketi. saatlik, günlük ve haftalık kiralama işleri için gönül rahatlığıyla kendilerinden hizmet alabilirsiniz.
85.101.110.50
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin Gülnar Akkuyu NGS İnşaatında Çalışan İşçi Resul Beyazdurna İş Çıkışı Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Mersin Büyükşehir, Daha Temiz Ve Sürdürülebilir Bir Deniz Ekosistemi İçin Çalışmalarını Sürdürüyor
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı
TADEKA’da Ümit Yaşar Oğuzcan Okuma Grubu Kuruldu
Mersin Büyükşehir’in Sosyal Projeleri Memnuniyet Yaratmaya Devam Ediyor
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke’den 23 Nisan Bayram Mesajı
Başkan Seçer, CHP’nin Ankara’daki ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’na Katıldı
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı