Yıldırım Bursa'da Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar Sofrası Kuruldu

Yıldırım'da düzenlenen iftar programında, şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yıldırım Bursa'da Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar Sofrası Kuruldu
Yıldırım'da düzenlenen iftar programında, şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yıldırım ilçesinde gerçekleştirilen iftar programında, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Kaymakamı Metin Esen, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Muhammed Ali Yılmaz, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya ve diğer davetliler yer aldı. Ayrıca, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Adem Erdem, Bursa Emniyet Teşkilatı Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Nevin Fırtına ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Haşim Sivri gibi önemli isimler de katılım sağladı.

Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar

İftar açılışında konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Ramazan ayının önemine vurgu yaparak, şehit yakınları ve gazilerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Yılmaz, "Bugün, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin yakınlarıyla ve kıymetli gazilerimizle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyorum." dedi. Başkan Yılmaz, Türkiye’nin zorlu süreçlerden geçtiğini belirterek, "Ezan-ı Muhammedi’leri susturamadılar, şanlı bayrağımızı indiremediler." ifadelerini kullandı.

Dünya Gündemine Dikkat Çekti

Yılmaz, dünyada yaşanan savaşlara ve adaletsizliklere de değinerek, "Dünyamız, haksızın güçlü olduğu bir döneme sürükleniyor." dedi. Yılmaz, komşu ülkelerdeki insan hakları ihlallerine dikkat çekerek, "Kendilerini medeni olarak tanıtanların, masum çocukları katlettiğine bir kez daha tanıklık ettik." şeklinde konuştu. Ayrıca, Türkiye’nin etrafının bir ateş çemberi içinde bulunduğunu belirterek, "Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, merhamet medeniyetini inşa etmenin mücadelesini veriyoruz." ifadelerini kullandı.

İftar Sofraları Kuruluyor

Yıldırım'da sosyal belediyecilik anlayışıyla iftar sofraları kurulduğunu vurgulayan Yılmaz, "İlçemizin 14 ayrı noktasında iftar sofraları kurarak, dayanışma ruhunu güçlendirmeye çalışıyoruz." dedi. Yılmaz, "Paylaşınca bereket artar, bir araya gelince kardeşlik büyür." diyerek, gazilere acil şifa dileklerinde bulundu.

Teşekkür Mesajı

İftar programında konuşan Yıldırım Kaymakamı Metin Esen, "Ülkemiz birliğini ve dirliğini aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz." ifadelerini kullanarak, şehitlerin bu ülkenin tapusu olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Adem Erdem, Bursa Emniyet Teşkilatı Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Nevin Fırtına ile birlikte Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkür ettiler.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin