Yıldız Entegre, Ağaç-iş İle 3 Yıllık Toplu Sözleşme İmzaladı

Kurulduğu günden bu yana ülkesine, müşterilerine ve çalışanlarına katkı sunmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Yıldız Entegre, iş ve işveren dünyasına örnek olacak bir toplu sözleşme sürecini daha başarıyla sona erdirmiş bulunuyor.

28 Haziran 2019 Cuma, 10:43
Yıldız Entegre, Ağaç-iş İle 3 Yıllık Toplu Sözleşme İmzaladı
-

Çalışanlarının yasalarla güvence altına alınmış sendikalaşma hakkına her zaman saygılı davranan Yıldız Entegre, iş yerinde örgütlü sendika Ağaç-İş ile sürdürdüğü toplu sözleşme sürecini anlaşmayla tamamladı.
Başarının temel unsurlarından birinin mutlu ve emeğinin karşılığını alan çalışanlar olduğu bilinciyle hareket eden Yıldız Entegre, hem ülkenin içinde bulunduğu ekonomik koşullara uygun hem de çalışanları mağdur etmeyecek şekilde üç yıl geçerli olacak toplu sözleşmeyi imzaladı. Yıldız Entegre’den yapılan açıklamada “Bu süreçte sektörel bazda yapılan zam oranları kapsamlı olarak değerlendirilmiş, çalışanlarımızın enflasyon oranından etkilenmemesi için en yüksek miktarlarda zamlar yapılmıştır. Aynı zamanda yan haklarda da yüksek zam oranları belirlenmiştir. Türkiye genel duruma bakıldığında yapılan zamlar, piyasada yapılan zam oranlarının üstünde tutulmuştur” vurgusu yapılıyor.
Toplu sözleşme sürecinde sendika temsilcileriyle ve Ağaç-İş yönetimiyle karşılıklı diyalog ve anlayış çerçevesinde süren görüş alışverişine büyük önem verildiğini belirten Yıldız Entegre yöneticileri, “Bu süreçte iş barışını korumaya özen gösteren ve üretimin aksamaması için sağduyulu davranan herkese teşekkür ediyor, tüm çalışanlarımıza toplu sözleşmenin hayırlı olmasını diliyoruz” açıklaması yaptı.
Yıldız Entegre’nin bugün Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları listesinde 45’inci sırada yer alması ve sektörünün lideri olmasında çalışanlarının çok büyük bir katkısı olduğunu belirten Yıldız Entegre yöneticileri, “İşsizliğin arttığı bir dönemde şirketimizin bağlı olduğu Yıldızlar Yatırım Holding, istihdamını 2018 yılında yüzde 18.4 oranında artırarak çok önemli bir başarıya imza attı. 130 yıla yakın bir süredir orman ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir şirket olarak çalışanlarımızla birlikte üretmeye ve birlikte paylaşmaya devam edeceğiz” mesajını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi