‘yılın En’lerinde, Akdeniz Belediyesi’ne İki Ödül Birden

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından gerçekleşen; ‘Amatör Spor Haftası’ etkinlikleri kapsamında “Yılın En’leri” ödüllerini törenle aldı.

15 Ekim 2019 Salı, 11:59
‘yılın En’lerinde, Akdeniz Belediyesi’ne İki Ödül Birden
-

Törende, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; amatör spora ve sporculara katkılarından dolayı ödülünü; Vali Ali İhsan Su’nun elinden alırken; Akdeniz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Onur Eryılmaz Gümüştok da “Amatör Spor Özel Ödülüne” layık görüldü.
Mersin Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Yılın Enleri” ödül törenine, Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mersin Valisi Ali ihsan Su, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş, amatör spor kulüpleri temsilcileri ve sporcuların da katılımıyla yoğun ilgi altında gerçekleşti.
Törende, ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece alan milli sporcular, teknik adamlar, kulüpler ile amatör spor kulüplerine destek veren kişi, kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerine kupa ve plaketleri, törene katılan il protokolü tarafından takdim edildi. Törende, kentte amatör spor kulüplerine ve sporculara verdiği katkı ve desteklerden dolayı Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a “Yılın Enleri” ödülü verildi. Başkan Gültak, ödül alan bazı kişi ve kurumlara da plaket verdi.
Törende; Akdeniz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Onur Eryılmaz Gümüştok da “Amatör Spor Özel Ödülüne” layık görüldü. Kısa bir teşekkür konuşması yapan Gümüştok; “Bu özel günde bu ödülü bize layık gören amatör spor kulüpleri federasyonuna, programda emeği geçen tüm arkadaşlara can-ı gönülden teşekkür ediyorum.
Ayrıca milletvekilliği döneminde danışmanlığını yaptığım, şimdi de özel kalem müdürlüğü görevini yürüttüğüm, millete hizmet yolunda tecrübelerinden faydalandığım, kendisi ile çalışmanın değerini ve kıymetini her geçen gün daha iyi anladığım ve benimsediğim Akdeniz Belediye Başkanım Mustafa Muhammed Gültak’a huzurlarınızda teşekkürü borç biliyorum. Bu ödülü, kalbinde Mersin sevdası yatan tüm arkadaşlarım adına alıyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti