Yurtdışı Kargo Gönderimi Nasıl Yapılır?

Taşımacılık alanında başarılı işlere imza atmaya devam eden Fast Express Kargo, aynı zamanda uzman kadrosu ile güvenilir hizmet sunuyor.

05 Haziran 2020 Cuma, 19:21
G: 05.06.2020 - 23:27
Yurtdışı Kargo Gönderimi Nasıl Yapılır?
-

Yurtdışı kargo işlemlerini kendi bünyesindeki özel nakliye araçları yardımı ile yapan şirket, Fiyat politikasını ekonomik olarak belirleyerek, uygun vadeler ile profesyonel bir hizmet sunuyor.
Gönderileriniz birkaç gün içinde, yurtdışındaki bir ülkeden kendi ülkenize ve ya kendi bulunduğunuz ülkeden yurtdışı istediğiniz ülkeye istediğiniz alıcıya güvenli bir şekilde ulaşıyor.
Yurtdışı kargo gönderimi nasıl yapılır sorusuna dair konunun uzmanı tarafından kaleme alınan yazıda; Yurtdışına göndermek istediğiniz ürün, mal veya evraklarınız öncelikli ve acil olacak şekilde en kısa sürede en ekonomik, uygun fiyatlandırma seçenekleriyle ayrıca özenle Fast Express tarafından taşınmaktadır. Firmamız ile iletişime geçip, müşteri temsilcilerimiz ile detaylı bilgileri edindikten sonra, bizden hizmet alarak gerekli yurtdışına kargo yollama hizmetini uygun fiyatlı ve güvenli bir biçimde sağlayabilirsiniz. İnternet sitesi üzerinden online olarak dolduracağınız alanlarda kargo gönderim bilgilerinizi, yurtdışı kargo ebat ve ağırlık bilgilerinizi, firma bilgilerinizi ve teslim alınıp teslim edileceği adresi bildirdikten sonra diğer aşamaları da geçerek siparişinizi oluşturabilirsiniz. Ödeme aşamalarınızı da geçtikten sonra gönderiniz sizden teslim alınacak ve depolarımızda muhafaza edilip yurtdışına sevkiyatı gerçekleştirilmek üzere gerekli aşamalara geçecektir. Gerekli evrak konşimento vb. belge işlemlerinden sonra en kıza zamanda uçak kargo ile transferi gerçekleştirilerek alıcınıza güvenli ve en hızlı bir şekilde teslim edilecektir. Yurtdışı kargo gönderimi ile ilgili bu süreçler hakkında bilgi almak isterseniz dilediğiniz zaman müşteri temsilcilerimizle görüşme sağlayıp bu aşamaları hızlandırabilirsiniz.
İnternet sitemizden, yurtdışına göndermek istediğiniz kargo gönderinizin bilgilerini girip, hangi ülkeden hangi ülkeye gönderileceğini seçip, interaktif ortamda online olarak yurtdışına kargo gönderimi fiyatlarını görebilirsiniz. Girdiğiniz bilgiler doğrultusunda fiyatlandırmalar ülke bazlı olarak otomatik yazılım sistemimizde hesaplanmaktadır. Bu yüzden gönderinizin gerçek ağırlığını veya boyutlarını girmelisiniz. Sonraki aşamaları takip ederek, yurtdışına kargo gönderimi ve transferini kolaylıkla hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Dünyanın herhangi bir ülkesine gönderim yapmak istediğiniz kargolarınız, transfer merkezimize ulaştığında gerekli süreçler tarafımızca hızlı bir şekilde yapılır, tüm gönderim işlemleri tamamlanır. Aynı gün yurtdışına gönderilme aşamasına geçilir. Ülke -Bölge durumuna bağlı olarak birkaç gün içinde yaptığımız Yurtdışı kargo teslimatlarımız ile sağlanan müşteri memnuniyeti ve kalite alışkanlığımız, şirketimizin sektörde gün geçtikçe ilerlemesini ve farklılaşmasını sağlamaktadır. Yurtdışına kargo yollamak istediğiniz ürün,mal, evrak, eşya, koli, belge veya dökümanlarınız birkaç günde istediğiniz ülkeye, istediğiniz alıcıya teslim edilmiş olur.
COVID-19 FAST EXPRESS’DE HEDEFLERİ DEĞİŞTİRMEDİ
Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 virüs salgını dünya genelinde ticari hedeflerin revize edilmesine neden olurken bazıları sektörler tam gaz yola devam ediyor. Uluslar arası kargo taşımacılığında hizmet veren FAST EXPRESS, virüse rağmen 2020 yılında hedeflerinde sapma olmadan devam etmeyi hedefliyor.
Hava kargo ve Express taşımacılık hizmeti sunan Türkiye menşeli taşımacılık ve lojistik şirketi FAST EXPRESS, Uluslar arası ana taşıma firmalarıyla uzun dönem anlaşma yoluna giderek, büyük taşımacılık firmaları arasında yer almayı hedefliyor. FAST EXPRESS, COVID-19'a rağmen büyüme hedeflerinde herhangi bir değişiklik yapmadıklarına işaret ederek, 2020 yılı için COVID-19 öncesi belirlenen hedefleri yakalayacağımıza inanıyoruz” şeklinde bilgi verildi.
Forwarder olarak iyi bir noktadayız…
FAST EXPRESS, farklı acentaların faklı servis alanlarını kullanarak, müşterilerine her gün alternatif çözümler sunduklarını belirterek, İş geliştirme yetkilileri“Türkiye’de üretilen ürünler için ekonomik olan tüm hizmetleri vererek, dünyaya taşınmasını sağlıyoruz.” denildi.
Uluslar arası kargo taşımacılığında Türkiye’nin Dünya üzerinde önemli bir konumda olduğuna işaret eden FAST EXPRESS, yurtdışından Türkiye’ye olan transferler Üzerinde de çalışmalar yapıldığı iletildi.
Krizinden Uluslararası Kargo sektörü ciddi etkilendi COVID-19 salgınının uluslararası kargo taşımacılık sektörüne ağır bir darbe vurduğuna dikkat çeken yetkililer, şunları kaydetti: “Korona virüs nedeniyle yavaşlayan dünya ticareti, tüm taşımacılık alanlarında kayıp yaratırken en hızlı düşüşlerden biri uluslararası kargo piyasasında yaşanıyor.” olarak iletildi.
0 212 541 44 10 – 0 232 425 12 05 - www.fast-express.com
BİLGİ: https://www.fast-express.com/tr/makale/yurtdisi-kargo-gonderimi-nasil-yapilir
İletişim Bilgileri:
https://www.fastexpressturkey.com/
https://www.fast-express.com

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi