Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi
Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Tarihçe
Toros Hastanesi olarak Mersin ilinde 2008 yılında 42 yatak sayısı ile faaliyete geçen hastanemiz, 2011 Ocak ayı itibari ile Ortadoğu Hastaneler Grubu tarafından satın alınmıştır. 2012 yılında ek bina yatırımı ve hastane yenileme çalışmaları sonucunda 57 yoğun bakım yatağı olmak üzere toplamda 100 yataklı A grubu hastane kimliğine kavuşmuştur. Özellikle erişkin, ve yeni doğan yoğun bakım servisleri, tüm cerrahi ve dahili branşlar, çocuk servisi, fizik tedavi ve rehabilitasyon üniteleri, tam teşekküllü merkezi laboratuar ve radyoloji laboratuarı, bölümüne sahiptir.
2015 yılı yatırım kararı sonucunda hastanemiz Sağlık Bakanlığı’ndan alınan ön izinle, 220 yatak kapasitesine ulaşmış; 50 uzman doktor, 16 profesör doktor kadrosu ile hizmet vermeye devam etmektedir. Mersin ilinde özel hastane kapsamında yatak kapasitesi olarak en büyük hastanedir.
Özellikle Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi konusunda Mersin ilinde en çok tercih edilen hastane haline gelmiştir. 2011 – 2018 yılları arasında yaklaşık 6.000 Koroner Bypass ameliyatı ve 40.000 Anjiyo başarılı şekilde gerçekleştirilmiştir. Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi olarak yaklaşık 420 personele istihdam sağlanmaktadır. Hastanemiz 2017 yılında açılan Onkoloji Servisi ile Mersin ili sınırlarındaki özel hastaneler arasında bir ilki gerçekleştirmiştir. Bu kapsamda Radyasyon Onkolojisi ve Nükleer Tıp üniteleri de Onkoloji yatırımı kapsamında hayata geçirilmiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor