Kara Bulutlar

26 Mart 2015 Perşembe 03:15
Eren ÖNAL

 

Süper Liğde sondan ikinci sıradayız..Fırtınadan önce bir sessizlik olur ya, işte yağmurlu bir havaya hazırlanan Mersin’de Karabulutlar sadece şimşek çaktırdı..Yağmur yağması da bekleniyor..
 
Hani benim her zaman söylediğim bir söz vardır.. Sahanda yenemiyorsan, berabere kalmasını bileceksin..
 
İşte bu açıdan bakarsak Liğin son iki sırasına demir atan Mersin İdman Yurdu ve Kayserispor’un maça 4’er puanla başlamaları dikkat çekiyordu..Bu maçı kazanan biraz olsun stresli havadan uzaklaşacak, moral bulacaktı.
 
Nitekim MİY, bu sezon 6 maçtan beri galibiyet yüzü görmemiş ve kendi seyircisi önünde 3 puanla tanışmak istiyordu..
 
Kayserispor ise geçen hafta yollarını ayırdığı Teknik Direktör Şota olmadan ikinci maçına çıkıyordu..Genç teknik sorumlu Ertuğrul Seçme, futbolcularına taktik verirken 90 dakika yerine oturmadı..Mersin’in Sağlam Hocası, top kayıplarında yerleri dövdü..Sonucu değiştiremedi. 20. dakikada Cleyton’un golüne 53. dakikada Nobre karşılık verince bir ara umutlanır gibi oldu..
 
Mersin İdman Yurdu’nda kalede Sehiç olmasa inanın maçın skoru 4 farktan aşağı olmazdı. Defansımız kimse kızmasın ama yolgeçen hanı..Yaşlı ve durgun tempoya alışık bir görünüm çiziyor…Joseph Baum ile Stepanov, top çıkacak adam arıyor..Keçeli, defansta çok yavaş kalıyor..Birde orta alanda hayatında sağ kanatta oynamayan Murat Erdoğan, inanın saç baş yolduruyor..Murat’ın ikinci yarı sola kaydırılması da Teknik Direktör Sağlam’ın yaptığı tek sağlam hareket oldu..Hakan Bayraktar ve Clio, ne yaptılar bilemedik.Kendilerine olan güvenleri yok bir hava sezdim..Birtek Nobre her hafta gollerini atmaya devam ediyor.Ancak bu kez Nobre’nin golu takıma puan getirmeye yetmedi.
 
Kayserispor, 2-1 galip geldiği maçta inanın çok gol kaçırdı..Defans görevini yaptı..Orta alanda kanatlarda Sefa ve Pablo Mouche, ileri Bobo ve Cleyton mükemmel oynayarak takımı sırtladılar..Golleri göstererek attılar..Hale ikinci golün kornerden ön kaledeki boşluktan fileleri bulması dikkate değerdi. 77. dakikada defanstan kale önüne kadar gelen Steinson, topu ön direkten kaleye gönderince Sehiç’in direği tekmelemesi de gözlerden kaçmadı.
 
Dedik ya futbolun adaleti yok..Kötü oynarsan sonucuna katlanırsın..İyi olursan sahadan gülelerek ayrılan taraf olursun..
 
Kayserispor 2-l’ lik galibiyetle Mersin’den gülerek ayrılırken, bizleri de derin bir düşünceye iterek buradan aldığı 3 puanla adeta yeniden doğuşunu müjdeledi...
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.

Diğer Yazıları

© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı