TARSUS İDMANYURDU BOŞ GEÇTİ

4 Şubat 2016 Perşembe 08:45
Yusuf ÖZTAN

YUSUF  TAN ANATOMİ. 4 ŞUBAT 2016- TARSUS İDMANYURDU BOŞ GEÇTİ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta  1 Şubat’ta oynanması gereken Tarsus idmanyurdu-Tepecikspor müsabakası ileriki bir tarihe ertelenince takımımız haftayı boş olarak geçirdi. Önceki gün Tarsus’ta  oynanması gereken Tarsus idmanyurdu-Tepecikspor müsabakası, Tepecikspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda  ilk 16’ya kalması  nedeniyle ertelenmişti.

Tepecik takımı kupada çeyrek ffinalde rakibi Başakşehire 4-0 yenilerek elendi. Tarsus’un ligdeki rakibi ile yapacağı maçın tarihi daha sonra belirlenecek

XX

TAKVİYE DEVAM

Tarsus idmanyurdu ara transfer biterken son anda aldığı iki oyuncu ile bu sezonki ara transferde aldığı oyuncu sayısını 6’ya çıkardı.

Tarsus idmanyurdu  dış transferde Alanyaspor’dan orta saha oyuncusu Ahmet Öner,  Gümüşhanespor’dan stoper Gökalp Seçal, Karagümrükspor’dan sağ bek Mehmet Yılmaz, Altınordu’dan orta saha oyuncusu Muhammet Rıdvan Özdemir, Karagümrükten stoper Taha Batuhan Yayıkçı ve son olarak da Karşıyaka’dan kanat oyuncusu Okan Şahingöz’le anlaşmaya varıldı.

Xx

MANİSA’YA GİDİYORUZ

2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan  temsilcimiz  Tarsus İdmanyurdu, ligin 21. haftasında grup lideri Manisaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin 20. haftasında sahasında oynaması gereken Büyükçekmece Tepecikspor maçının Türkiye Kupası maçları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından haftayı boş geçiren Tarsus İY, Cuma gününe kadar kentte Manisaspor maçına hazırlanacak. Tarsus, ardından Manisa’ya hareket edecek. Bu maçtan en az bir puan bekliyoruz.

 xx

SON GİDENLER

Tarsus İdmanyurdunun devre arasında giden oyuncuları arasına  en son eklenenler

Kaleci Behnar, eski takımı Karşıyaka’ya gitti. Kalecimizin birinin gitmesi nedeniyle  takımda Erşen Çilingir birinci kaleci olarak yoluna devam ediyor. İkinci kaleci ise artık Emre Koyuncu oldu. Emre geçen yıl genç milli takıma çağrılmıştı.

xx

VOLEYBOLDA YENİ BİR TAKIM

Geçtiğimiz aylarda kurularak faaliyete geçen Tarsus Akademi Gençlik Voleybol erkek takımı yeni sezon  maçlarına başladı..

Kulüp başkanlığını Ahmet Demir’in, Takım Antrenörlüğünü Fatma Çobansarı’nın yaptığı Tarsus Akademi Gençlik Voleybol erkek takımı yeni sezonda ilk kez bölgesel ligde yer alacak. Ekip ligde genç ve yıldız takımları ile iki kategoride mücadele ediyor..

Yeni takımımız ilk maçını 1 Şubatta, 2. Maçını 2 Şubatta oynadı. Şimdi 5 şubatta ise Toroslar sahasında Anamurspor kulübü ile maç yapacaklar. Bu karşılaşma saat 19.00 da Toroslar sahasında cereyan edecek. Takımımız 6 Şubat günü ise aynı sahada bu kez Bozyazı Voleybol takımı ile karşılaşyacak. Takımımıza müsabakalarda başarılar diliyoruz.

XX

İKİ TAKIMIMIZ PLAY OFFU GARANTİLEDİ

 Mersin birinci amatör kümede geçen hafta Tarsus Derbisinde Yıldırımsporla- Reşadiyespor karşılaştı. Bu maçı Yıldırımspor 4-0 kazandı. Buna rağmen Yıldırımspor ve Tarsus Reşadiye Play Offu garantiledi. Gruptan ayrıca  Mersin  Demirtaş takımı Play Offa gidiyor.

Takımlarımıza başarılar diliyoruz.

xx

MEHMET UZUN

BAL liginde yer alan Mersin Meski takımına giden Tarsus idmanyurdlu Mehmet Uzun kendini gösteriyor.

Mehmet Uzun oynadığı ikinci yarının iki maçında da iki gol atarak takımına puanlar kazandırdı. Mehmet Uzun’a ve  Meskispora başarılar diliyoruz.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.

Diğer Yazıları

© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti