Mersin Akdeniz'de Yangın Çıktı, İtfaiye Ekipleri Müdahalede Bulunuyor

Mersin Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi'nde akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor. Dumanlar mahalle sakinlerini endişelendirirken, can kaybı veya yaralanma bilgisi henüz ulaşmadı.

Google News'te Abone Ol

Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı Çilek Mahallesi'nde akşam saatlerinde, cezaevi ve ekmek fabrikası çevresinde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın haberini alır almaz olay yerine intikal eden Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına almak için yoğun bir çaba gösteriyor. Yangın söndürme çalışmaları devam ederken, bölgeden yükselen dumanlar mahalledeki sakinlerde tedirginlik yarattı.

Yetkililerden edinilen bilgilere göre, can kaybı veya yaralanma durumu henüz bildirilmedi. Yangının çıkış nedeni ve neden olduğu hasar ile ilgili incelemelerin, yangın tamamen söndükten sonra başlayacağı ifade edildi. Olayla ilgili gelişmelerin takip edildiği bildirildi.

Mersin Akdeniz'de Yangın Çıktı, İtfaiye Ekipleri Müdahalede Bulunuyor

İlgililer


Mersin Haber ,Mersin