Mersin’de 9 aydır kayıp olan Vakkas Akteke’nin Ailesi Müge Anlı’ya Başvurdu

Mersin’de 9 aydır kayıp olan Vakkas Akteke’nin Ailesi Müge Anlı’ya Başvurdu

Mersin'de yaşayan 65 Yaşındaki Vakkas Akteke’den 10 Ocak gününden beri haber alamayan ailesi Akteke’nin bulunması için Atv’de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına başvurdu.

Mersin'de yaşayan 65 Yaşındaki Vakkas Akteke 10 Ocak gününden beri haber alınamıyor. İddialara göre Vakkas Akteke kayıp olduğu gün kayın biraderi Ali Çabuk ile uzlaşmak için Gülnar ilçesinde buluşuyorlar. 65 yaşında Vakkas bey tarlayı borcu ile birlikte geri alıyor ancak eşi Meryem Akteke ve kayın biraderi Ali Çabuk'u dolandırıcılık suçlamasıyla Jandarmaya şikayet ediyor. Şikayet sebebi ise yüzde 70 hasta çocuğunun engelli maaşını çektiklerini iddiası. Sonra bu şikayetin ardında ise Vakkas Akteke esrarengiz bir şekilde ortadan kayboluyor.

BABASINI BULMAK İÇİN BAŞVURDU

9 aydır bulunamaması üzerine kızı Gülenay Çandır Müge Anlı'nın programına kayıp babasını bulmak için başvurdu. Gülenay Çandır, Müge Anlı'ya yaptığı açıklamada ise babasına annesi Meryem ve erkek kardeşi Umut'un babasına bir şey yapmış olabileceğini iddia etti.

"ANAHTARI GERİ TESLİM ETTİ"

Bu kayıp ile ilgili Eşi Meryem hanım ise "Yaşadığımız örtülü köyüne ön koltukta bir erkek ve bir kadının olduğu bir araç geldi. Aracın içinde eşimde vardı benden Vakkas'ın yaşadığı evin anahtarını istediler. Bende anahtarı verdim. Bir gün sonra ise anahtarı geri teslim ettiler." açıklamasını yaptı.

"ANNENİN BANA YAPTIKLARININ HESABINI ÖDETECEĞİM"

Vakkas beyin kızı Gülenay hanım ise canlı yayında babası hakkında şu açıklamayı yaptı: "Babamın gideceği gün ben çok ağladım gitme baba dedim. Babamda bana dedi ki Gülenay ben gideceğim başka bir köye yerleşeceğim telefonumu da kapatacağım kimse bana ulaşamayacak dedi. Ben dedi annenin bana yaptıklarının hesabını ödeteceğim bu onun iyi günleri bu günler"

MÜGE ANLI’DAN ŞAŞIRTAN SÖZLER

12 yıldır bir çok cinayeti çözen ve kayıpları bulan Müge Anlı duydukları üzerine kayıp Vakkas Akteke'yi aramayacağını aktardı. Anlı canlı yayında, "Ben her kaybı aramak zorunda değilim. Vakkas Akteke aramama hakkımı kullanıyorum. Bu duruma bir kere düştüm. Babasını öldüren kızda. O zamanda söyledim bilseydim almazdım diye. Bence siz jandarmaya başvurun çok özür diliyorum." dedi.

9065 izlenme 2 Ekim 2019 Çarşamba 09:38 [ 000412 ]
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti