Şanlıurfa’da Başlayan “Tarla Yakma” Husumeti Nedeniyle Mehmet Köçer Mersin Tarsus’ta Vurularak Öldürüldü

Şanlıurfa’da Başlayan “Tarla Yakma” Husumeti Nedeniyle Mehmet Köçer Mersin Tarsus’ta Vurularak Öldürüldü

Mersin’in Tarsus İlçesinde akşam 17.00 saatlerinde meydana gelen silahlı adam öldürme olayında, 1 kişi tüfekle vurularak öldürüldü.

Alınan bilgilere göre, 2019 Haziran ayında Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde "tarla yakma" husumetinde kan aktı. Husumetli iki tarafında Tarsus'ta karşılaştıkları ve araba ile kovalamaca sonucunda ise yaya olarak peşindekilerden kaçmak için eski itfaiye binası yanındaki futbol sahasına koşarak giren 1978 doğumlu Mehmet Köçer, kendisini arabayla takip eden H.D, İ.D, H.D ve H.D isimli şahıslar biri veya birkaçı tarafından ateşlenen av tüfeği ile vurularak ağır yaralandı.
Eski itfaiye binası arkasındaki sahada meydana gelen olayda, duyulan silah sesi ve ihbar üzerine kısa sürede 112 ve Polis ekipleri olay yerine geldi. Peşindeki kişilerden kaçmak için girdiği eski futbol sahasında husumetli olduğu aile üyeleri tarafından tüfekle vurulan ve kanlar içinde yere yığılan Mehmet Köçer’e ilk tıbbi müdahale çağrılan sağlık ekiplerince yapılarak, Tarsus Devlet Hastanesine kaldırıldı.
KÖÇER KURTARILAMADI!
Henüz kimin ateş ettiği belirlenemeyen tüfekten çıkan saçmaların hedefi olan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Köçer, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Yaşanan cinayete ilişkin olay yerinde bulunan 1972 doğumlu H.D, 1973 doğumlu İ.D, 1972 doğumlu H.D, 1970 doğumlu H.D ve olay yeri çevresinde bulunan 1982 doğumlu A.D ise yakalanarak gözaltına alındı.
7 AY ÖNCE BABASI ÖLDÜRÜLDÜ
İddiaya göre, iki aile 24 Haziran 2019 tarihinde Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'nde Başak mahallesinde yaşanan silahlı kavgada Halil Göçer yaşamını yitirmiş, İ.D. ve M.D. ise yaralanmıştı.
Bugün hayatını kaybeden Mehmet Köçer'in de 7 ay önce öldürülen Halil Köçer'İn oğlu olduğu kaydedildi.

11968 izlenme 6 Şubat 2020 Perşembe 20:03 [ 000467 ]
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti