Kızılay Yaşlıları Eğlendirdi

Türk Kızılayı Adana Şubesi, Yaşlılar Haftası nedeniyle Adana ve Seyhan Huzurevi sakinlerini yemekte ağırladı. Bir otelde verilen yemekte Kızılay’ın konuğu olan huzurevi sakinleri, birlikte yiyip içip, şarkılar söyleyerek; halaylar çekip, gülüp oynayarak unutamayacakları keyifli bir gün geçirmenin mu..

05 Nisan 2015 Pazar, 08:59
Kızılay Yaşlıları Eğlendirdi
-

Türk Kızılayı Adana Şubesi, Yaşlılar Haftası nedeniyle Adana ve Seyhan Huzurevi sakinlerini yemekte ağırladı. Bir otelde verilen yemekte Kızılay’ın konuğu olan huzurevi sakinleri, birlikte yiyip içip, şarkılar söyleyerek; halaylar çekip, gülüp oynayarak unutamayacakları keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu tattı.
Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğindeki yemeğe, huzurevinde kalan yaşlıların yanı sıra Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Hamide Kaya, Adana Huzurevi Müdiresi Nurdan Avcı, Yaşlılarla Dayanışma Derneği Başkanı Ayten Leyla Sağlamtimur da katıldı.
Yemeğe katılan yaşlılara tek tek karanfil dağıtan Türk Kızılayı Adana Şubesi Başkanı Ramazan Saygılı, yaşlılara hitaben yaptığı konuşmada, “Sizler bizim dünümüzsünüz, sizler bizim yarınlarımızsınız. Bu toplum sizlerin kadim kültürüyle bu günlere geldi. Değerli müdürlerimle bu etkinliği düzenledik. Sizleri soframıza davet ettik. Sizlerde bizleri kırmayarak geldiniz. Hepinize teşekkür ederim saygılar sunarım” dedi
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Hamide Kaya, Adana Huzurevi Müdiresi Nurdan Avcı ve Yaşlılarla Dayanışma Derneği Başkanı Ayten Leyla Sağlamtimur da Kızılay Adana Şubesi Başkanı Ramazan Saygılı ve yönetim kuruluna düzenledikleri bu etkinlik için teşekkür etti. Bu arada yaşlıların yemeği düzenleyen Kızılay yönetimine teşekkürlerinin bir ifadesi olarak hazırlanan çiçek de Nurdan Avcı tarafından Saygılı’ya takdim edildi.
Canlı müzik eşliğinde yenilen yemekten sonra yaşlılar şarkılar söyleyip, oyunlar oynayıp gönüllerince eğlendi. Yemeğin sürprizi ise Adana Huzurevi’nde kalan yaşlılardan oluşan folklor ekibinin gösterisi oldu. Huzurevinin “gönlü genç” sakinlerinden oluşan folklor ekibi, profesyonel halk oyunlarını ekiplerini aratmayan gösterilerini başarıyla sergileyip, arkadaşlarından ve yemeğe katılan diğer konuklardan bol bol alkış aldı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”