Erzincan'da Dede Ve Torunlar Buluştu

18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Kemahlılar Derneği binasında “Dede-Torun Buluşması” adlı etkinlik düzenlendi.

05 Nisan 2015 Pazar, 09:00
Erzincan'da Dede Ve Torunlar Buluştu
-

18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Kemahlılar Derneği binasında “Dede-Torun Buluşması” adlı etkinlik düzenlendi.
Düzenlenen etkinliğe Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman, Vali Yardımcısı Fatih Kaya, kamu kurum müdürleri, huzurevi sakinleri, Gönüllü Gençler Ekibi üyeleri ve Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri katıldı.
Programda huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenen ve onlarla halk oyunları oynayan Vali Kahraman daha sonra yaptığı konuşmasında programın düzenlenmesindeki asıl amacın dede ile torunun bir araya getirilerek farkındalığın artırılması olduğunu belirtti. Konuşmasında herkesin bir gün yaşlanacağını ifade eden Vali Kahraman; “Gençlerimizin, yaşlılarımızı unutmaması gerekiyor. Çünkü gün gelecek gençler de yaşlanacaktır. Bundan dolayı gençleri ve yaşlıları buluşturmak istedik. Buradaki asıl amacımız yaşlı insanlarımızın gönüllerini almak ve gençlerle yaşlılar arasında gönül köprüleri kurmaktır. Bizler yaşlılarımızı hiçbir zaman unutmayacağız, Valiliğimizin tüm imkanları onların emrindedir. Çünkü onlar bizim için çok değerlidir. Bizim geleneğimizde de yaşlıların çok önemli bir yeri vardır. Dolayısıyla biz burada geleneğimizi yaşatıyoruz.” Şeklinde konuştu.
Konuşmasında son olarak Gönüllü Gençler Ekibine teşekkür eden Vali Kahraman; “Gönüllü gençler ekibi geçen hafta ulusal bir kanalda TV programına katıldılar. Kendileri ellerinden geldiği kadar ilimizi ve ekip olarak yürüttükleri hizmetleri tanıtmaya çalıştılar. Gönüllü Gençler ekibi hizmetleriyle tüm Türkiye’nin gönlünde taht kurdular ve bu hareket tüm Türkiye’ye yayıldı. Hizmet ve sorumlulukları daha da arttı. Kendilerine bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.
Vali Kahraman’ın konuşmasının ardından Güzel Sanatlar Lisesinin öğretmenleri tarafından katılımcılara mini konser verildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi