3. Uluslararası Tarsus Festivali” Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve on binlerin katılımı ile görsel şölene dönüşen “Uluslararası Tarsus Festivali”nin 3.sü öncesinde hazırlık toplantısı yapıldı.

03 Temmuz 2024 Çarşamba, 15:04
3. Uluslararası Tarsus Festivali” Hazırlık Toplantısı Yapıldı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Tarsus’a Değerler Katanlar Kurulu (TADEKA) binasında düzenlenen toplantıya Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, Şube Müdürleri, TADEKA üyeleri ve STK temsilcileri katıldı.
 
Toplantıda, ‘3. Uluslararası Tarsus Festivali’nin teması ve içeriği ile ilgili görüş ve öneriler aktarıldı. Önümüzde ki günlerde yapılacak benzer toplantılarla, festivalin programı netleştirilecek.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Çakır: "kobi’lerimizi Avrupa Dijital İnovasyon Merkezi İle Yeşil ve Dijital Dönüşüme Hazırlayacağız"
Tarsus’ta Çanakkale Zaferi Konulu Resim Yarışması...
Çamlıyayla’nın Simgesi Geri Döndü: “Hoş Geldiniz” Tabelası Yeniden Yerine Dikildi
MSK, GALATASARAY'I 89-73 MAĞLUP ETTİ
SİLİFKE BELEDİYESPOR, EVİNDE 23 ELAZIĞ FK'YI TEK GOLLE YIKTI
MERSİN İDMANYURDU'NUN LİGDE KALMA İNANCI:1-0
TARSUS YENİ ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NİN OLAĞAN MALİ GENEL KURULU YAPILDI
“JANDARMA; ARANAN ŞAHISLARIN PEŞİNDE”
HAYVAN HIRSIZI JANDARMADAN KAÇAMADI”
BAŞKAN BOLTAÇ, VALİ TOROS'A "HAYIRLI OLSUN " ZİYARETİ