34 Yıllık Belediyecilik, Eğitimin ve Eğitimcinin Yanında. Eğitimci Değiliz, Eğitime Uzak da Değiliz

Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu ve beraberindeki heyet, ilçede bulunan milletin geleceği ve umudu olan gençlerin, eğitim yuvalarını ziyaret etti.

28 Şubat 2019 Perşembe, 12:30
34 Yıllık Belediyecilik, Eğitimin ve Eğitimcinin Yanında. Eğitimci Değiliz, Eğitime Uzak da Değiliz
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Türkiye Cumhuriyeti’nin yarınlarının daha müreffeh olabilmesi için yeni nesillerin mimarı öğretmenler ile bir araya gelen Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu; Kızkalesi, Ayaş, Kumkuyu, Limonlu İlk ve Ortaokullarını ziyaret etti. Eğitimde fırsat eşitliğinin, önemli bir olgu olduğunun altını çizen İttifak Adayı Mükerrem Tollu, “Yetiştirdiğimiz her birey, ya bu ülkenin başına bela olacak ya da bu ülkenin yarınlarını daha güzel kılacak” ifadelerini kaydetti. Kızkalesi İlk ve Ortaokuluna yaptığı hizmetler ile Yönetici Mehmet Ercan Bozoğlu tarafından düzenlenen açılışı gerçekleştiren Tollu, daha sonrasında beraberindeki heyetle birlikte Erdemli Borsa İstanbul Fen Lisesinin Z- Kütüphane, Robotik Kodlama Laboratuvarı ile Müzik Dersliği açılışına, katılım gösterdi.
Okul yöneticileri ve öğretmenlerle sohbette bulunan İttifak Adayı Tollu; bilinçli, kültürlü, ne yaptığından emin bir neslin yetiştiğini dile getirerek, Dünya’daki mazlumların umudu olan bu nesilleri yetiştiren öğretmenlere minnet duyduğunu vurguladı. Eğitime, eğitimciye verdiği desteklerden ve okullara yaptığı hizmetlerden dolayı öğretmenlerden övgü alan Tollu, onur plaketi ve hediye yağmuruna tutuldu.
‘SİZLER, TOPLUMUN AYDINLIK YÜZÜSÜNÜZ’
Cumhur İttifakının Erdemli’deki Adayı Mükerrem Tollu, eğitim camiasına yaptığı hizmetlerden dolayı teveccüh alırken yaptığı açıklamada, “Biz, eğitime elimizden geldikçe destek olmaya çalışıyoruz. Eğitime Destek Kurs Merkezlerimiz ve Kreşimiz ile nitelikli, vatanına hayırlı bireylerin yetişmesine katkı sunmaya çalışıyoruz. Elbette eğitimci değiliz ama eğitime uzak da değiliz. Bünyemizde bulunan, mesleğinin erbabı öğretmenlerimiz ile çocuklarımızı hayata hazırlıyoruz. Kim ne derse desin bayrağına, dinine, milletine sahip çıkan nesillerin yetiştiğini biliyoruz. İşte bu gençleri yetiştiren siz hocalarıma, teşekkür ediyorum. Sizler, toplumun aydınlık yüzüsünüz. Büyük Atatürk’ün de dediği gibi ‘Yeni nesil, sizlerin eseri olacaktır’. Sizler bu kutsal vazifeyi yerine getirirken, ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızdayız” ifadelerine yer verdi.
HİZMETTEN ÖTE, DEĞER VEREN BELEDİYE
Okul yöneticileri Başkan Tollu’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, Kızkalesi İlk ve Ortaokul Müdürü Mehmet Ercan Bozoğlu yaptığı açıklamada, “Ne zaman ihtiyacımız olsa, Sayın Başkanımız ve ekipleri yardımımıza koştu. Erdemli’de eğitime yönelik yaptığınız yatırımların yanında, kurumları da unutmamanız, hizmetten öte, belediyede değer görmek bizleri oldukça mutlu ediyor. Tüm eğitimcilerimizin adına, sizlere çok teşekkür ederim” ifadelerini kaydetti.
Destek eğitimlerini, Belediye Kurs Merkezinde verdikleri hizmetlerle sağlayan Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, Erdemli Borsa İstanbul Fen Lisesi Z- Kütüphane, Robotik Kodlama Laboratuvarı ile Müzik Dersliği açılışını İlçe Kaymakamı Avni Kula ve yöneticilerle birlikte gerçekleştirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti