Adam Produksiyon-Organizasyon ve Menajerlikten Tarsus İdmanyurduna Cevap

Firma geçtiğimiz günlerde Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübünce yapılan açıklamaya cevaben bir basın bildirisi yayınladı.

27 Ağustos 2018 Pazartesi, 11:42
Adam Produksiyon-Organizasyon ve Menajerlikten Tarsus İdmanyurduna Cevap
-

Adam Prodüksiyon - Organizasyon ve Menarjlik tarafından gönderilen basın bildirisi ise şu şekilde;
18 Yıldır faaliyetlerini sürdüren ve kurumsal faaliyetlerin tamamında devletine vergisini ödeyen firmamızın yaptığı çalışmalar SÖZLE değil, sözleşme ile yapılmaktadır.
Ağustos 2016’da Tarsus İdman Yurdu ile Marka Danışmanlığı ( Sosyal medya tanıtımı,Basın danışmanlığı,Marka değerini geliştirme) adı altında hizmet sözleşmesi imzalamıştır.
Atılan imzalarda firmamız tek taraflı imza atmamış, kulüpte karşı muhatap olarak 2 asil imza ile iş ortaklığını başlatmıştır.
ESKİ İŞ ORTAĞIMIZ olan Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübünden yapılan açıklamalarda ; Sosyal Medyada kulübümüzün takım çalışmalarını taraftardan sakladığı yönünde yapılan eleştiriye açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur,diyerek bazı konuları gündeme getirmiştir.
Bu mailde ; Firmamız kast edilerek ; Geçtiğimiz sezon bir firma ile yapılan sözleşme gereği; sözleşmenin bir kısmı ŞUBAT 2018 tarihinde Fesh edilmesine rağmen firma kulübümüze sözlü olarak 39.000,00Türk Lirası iş yaptığı bu işin ( Canlı Yayın ve Takipçi Satın alma) işi olduğunu beyan etmiştir.
AJANSIMIZDAN CEVABEN; Tarsus İdman Yurdu ile yapılan sözleşme hakları gereğince iş ortaklığına dahil olmayan hiçbir ücret talep edilmemiştir. Yapılan hizmeti facebook beğeni satın alma diyerek kamuoyunu yanlış bilgilendiren Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü yaptığı yanlış bilgilendirme ile amacını aşmakta ve ajansımızı belli bir hedefe koyma girişimindedir.
Unutulmamalıdır ki, yapılan anlaşmanın kapsamı 5 sayfalık sözleşme ile belirlidir ve sözleşme kapsamı dışına asla çıkılmamıştır. Aksine sözleşmede ajansımız lehine olan birçok madde tarafımızca da uygulanmamış ve ek bir ödeme talebine gidilmemiştir.
Yine mailin devamında ; Mayıs ayına kadar görev yaptığını belirterek 23.488,00Türk Lirası Faturalandırmış Yönetim boşluğu var muhatap bulamıyorum diyerek kulübü icraya vermiştir. Kongre olmadığı için yetkili olan duyarlı eski yöneticilerin zamanında itirazı hukuki süreç başlatılmıştır,denilmiştir.
AJANSIMIZDAN CEVABEN; Ağustos 2018 tarihinde sona erecek olan sözleşmemizde taraflarca sözleşme uzatma hakkı varken, Ajansımız başkan değişimi olacağı için ETİK çerçevede kendi sözleşmesini karşılıklı olarak fesih etme yoluna gitmiş ve yeni seçilecek olan yönetimin hangi firma veya şahıslar ile yol yürümesi gerektiği takdirini kulübe bırakmıştır. Bu süre zarfında kulüpte muhatap bulunamamış ve birikmiş alacaklarımızın durumu netlik kazanmamıştır. Alacaklarımız doğrultusunda sözleşme hakları saklı kalarak yasal süreç başlatılmıştır. Bahsi geçen 23.448’Tl’lik bedel K.D.V eklenince ortaya çıkmıştır.
Yine mailin devamında ; Göreve gelir gelmez konuyu çözmek isteyen yönetimimiz yaptığı incelemede firmaya 14.000,00Türk Lirası ödendiğini firmada eski yöneticiye ait 3.000,00Türk Lirası cep telefonu kulübümüzün zimmetli malzemelerinin bulunduğunu tespit etmiş, firma yetkilisi ile görüşme talebinde bulunulmuştur. Firma yetkilisi ile Birkaç yönetici huzurunda yapılan görüşmede icra takibinde olan 29.000,00Türk Lirası alacağına karşılık kulübümüz haksız bir talep olduğunu söyleyerek 12.000,00Türk Lirası ödeyelim dava devam etmesin önerisi yapılmış kendisi’de 20.000,00Türk Lirası talep etmiştir. Kendisindeki malzemelerinde dava sonuçlana kadar hapsedeceğini söylemiştir.
AJANSIMIZDAN CEVABEN; Birlikte çalıştığımız yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda gerek başkanı gerek ise yöneticileri tekrar aday olmamayı beyan etmiş ve kulübü yeni yönetecek şahıslara emanet edeceklerini belirtmişlerdir.Yapılan kongrede mali gelir gider oylanmış ve kongre üyelerince onaylanmıştır. Onaylanan gider tablosunda ajansımıza yapılan ödemelerde vardır. Ayrıca ajansımıza teslim edilen tek zimmet Mikrofon ve 1 adet mikrofon başlığıdır. Envanterler Sözleşme hakları gereğince, yasal hakları saklı kalmak koşuluyla tarafımızca korunmaktadır.
Kulübün haksız kazanç olarak gördüğü hizmetlerimiz, Tüm Türkiye spor kamuoyu tarafından takip edilmiş ve kulüp tarihinde ilk kez bu kadar kamuoyunda yer almış ve ulusal basında defalarca haber olarak işlenmiştir.
Akabinde, Alacaklarımıza konu olarak ; Kulüp İdari binasında gerçekleşecek olan görüşmeye ajans yetkilimiz davet edilmiş ve sözleşme hükmünce yasal vergilerin dahil olarak faturalandırıldığı ödeme tablosuna karşın, Kulüp Başkanı Eyüphan Eyüpoğlu 12 Bin Türk Lirası teklifinde bulunmuştur. Ajans yetkilimiz ise ücretin düşük olduğunu ifade ederek görüşmeden ayrılmıştır.
Mailin devamında ; Kulübümüzün Sosyal Medya danışmalığı adı altında ayırdığı bir bütçe yoktur. Sponsor olup yardımcı olmak isteyenlerle görüşmeye hazırız denilmiştir. Ülkemizin içinde bulunduğu bu kiriz döneminde bedel ödeyip takipçi (Facebook Begeni )satın almayı düşünmüyoruz. Takımımızla ilgili tüm çalışmalar ve bilgiler resmi internet sitemizde Yeni Facebook sayfamızdan yayınlamaktadır.(Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü bu facebook sayfamız)saygılarımızla.
AJANSIMIZDAN CEVABEN; Ajans yetkilisinin davet edildiği anlaşma toplantısı sonrasında ki hafta, kulüp başkanı Eyüphan Eyüpoğlu tarafından yetkilendirilerek arama yapan kulüp yetkilisi ‘’Kulübün resmi Facebook sayfasının kendilerine teslim etmesi talebi, yasal süreç devam ettiğinden dolayı teslim edilmeyeceği belirtilmiş olup, kulüp adına yapılan açıklamaların hiçbir ücret talebi olmadan sayfada paylaşılacağı kendilerine belirtilmiştir. Ancak yapmış olduğumuz iyi niyet gösterisine cevaben sayfanın yayından kaldırılması yine Kulüp başkanı tarafından vurgulanmıştır. Ücretle beğeni takipçi alma ifadeleri komedidir ve yapılan çalışmaları küçümsemektir.
Türk futbolu sadece saha içinde alınan skorlar ile gelişmemekte aksine marka değerini ileri taşıma çalışmaları ile de dünya futbolunda yer edinme girişimini sürdürmektedir. Yapılan hizmetler 2 yıllık süre zarfında kulübü taraftar ile birleştirmiştir. Marka değeri esas alındığında kulüp bir çok rakibini geride bırakmış, Türk futbolunda söz sahibi olan bir çok takıma da örnek olmuştur.
Kulüp tarafından yapılan açıklamalar günü kurtarma girişimidir. Kulübünüzce yapılan açıklamalar ajansımızı yıpratma kamu oyunda zedeleme girişimidir. Hukuki sürecin devam ettiği konu hakkında hangi Saikle böyle bir açıklama yapıldığı tarafımızca anlaşılmamaktadır. Kulübün yeni açmış olduğu sosyal medya hesaplarına yapılan eleştirileri savuşturmak için ciddiyetten uzak karmaşık kamuoyunu yanıltıcı eksik bilgiler vermek ahlak dışıdır.
Hak ve alacaklarımı için yasal sürecin devam ettiğini Tarsus Halkının ve Türk Spor Camiasının bilgisine saygıyla sunarız.
ADAM PRODUKSİYON-ORGANİZASYON
VE MENAJERLİK HİZMETLERİ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor